Life

Iancu Sterp, detalii despre ”fata misterioasă” cu care se iubește. Cine este Denisa

Iancu Sterp a făcut o serie de dezvăluiri despre actuala iubită. Cum a cunoscut-o pe Denisa, actuala parteneră de viață.
13.09.2022 | 22:26
Iancu Sterp detalii despre fata misterioasa cu care se iubeste Cine este Denisa
Iancu Sterp, dezvăluiri despre actuala iubită. Cum a cunoscut-o pe Denisa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp a oferit detalii despre ”fata misterioasă” cu care se iubește, după ce în ultima perioadă a fost observat foarte des în compania ei. Cine este Denisa, tânăra care l-a cucerit pe sportiv.

Iancu Sterp, dezvăluiri despre actuala iubită. Cum a cunoscut-o pe Denisa

Iancu Sterp a făcut dezvăluiri despre actuala iubită, pe numele său Denisa. Cunoscutul artist are numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei șatene pe care o cunoaște de foarte mulți ani, încă de când era elev de liceu.

ADVERTISEMENT

În plus, luptătorul le-a promis fanilor că le va povesti cum a intrat în viața sa tânăra, care îl însoțește de fiecare dată prin țară fie că este vorba de spectacole, fie că este vorba de evenimente legate de lumea sportivă.

„M-ați întrebat foarte mulți când o să fac un vlog cu fata asta misterioasă de pe rețele de socializare. Nu facem astăzi vlog, că e la volan, nu vreau să o distrag foarte tare. Ne întoarcem de la București.

ADVERTISEMENT

Denisa a fost șoferul meu. Știți voi că femeile nu conduc așa bine în general, Denisa conduce mai bine decât mine și mulți bărbați. Tot mă întreabă lumea de tine.

O să facem un vlog împreună, dar la timpul potrivit. Nu vreau să o forțez cu nimic. Cred că la anul mă însor și eu”, a spus fostul concurent de la Survivor România într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Până la ziua în care Iancu Sterp se va însura cu aleasa inimii sale, Geta va ajunge la altar cu iubitul ei, Sebastian. Cei doi au nunta programată pentru data de 2 octombrie 2022.

Iancu Sterp, relație serioasă cu Denisa. Ce spune mama artistului

Iancu Sterp și Denisa au o relație serioasă care durează deja de câteva luni bune. Frumoasa șatenă a fost prezentată familiei sportivului, mama Geta urându-i tinerei un mesaj special de ziua de naștere, care a fost în august.

ADVERTISEMENT

Șatena a fost primită cu brațele deschise de fratele și surorile vedetei, mai ales că o perioadă destul de lungă nu s-a afișat în companiei niciunei femei.

„La mulți ani Denisa! Ești o fată foarte frumoasă”, este mesajul transmis de mama lui Iancu Sterp pe contul de Instagram, în data de 14 august 2022.

ADVERTISEMENT