Life

Iancu Sterp, detalii despre hoții care au jefuit casa familiei: “S-ar putea să fie din apropiați”

Iancu Sterp a oferit detalii despre hoții care au jefuit casa familiei. Fostul concurent de la Survivor România 2020 crede că ar fi vorba despre cineva apropiat.
27.07.2022 | 12:10
Iancu Sterp detalii despre hotii care au jefuit casa familiei Sar putea sa fie din apropiati
Iancu Sterp, despre hoții care a jefuit casa familiei. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a vorbit despre hoții care au spart casa familiei și care au fugit cu un seif în interiorul căruia se afla o sumă mare de bani. Tânărul crede că cineva apropiat ar fi putut lua seiful din locuință.

Iancu Sterp, detalii despre hoții care au jefuit casa familiei

Fostul concurent de la Survivor România 2020 a anunțat că familia va oferi o recompensă substanțială pentru cei care vor oferi indicii despre acest jaf. Culiță Sterp a făcut același anunț. 

ADVERTISEMENT

Membrii familiei Sterp speră că vor putea să recupereze măcar o parte din banii care le-au fost furați.

Iancu Sterp a spus că recompensa pentru cei care vor ajuta la găsirea unor indicii despre cei care au jefuit casa este de 20.000 de euro. Ulterior, Culiță a decis să mai adauge încă 5.000 de euro acestei sume.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip recent, Iancu Sterp a vorbit despre indivizii care au furat banii. Acesta bănuiește că ar fi fost mai mulți, nu doar unul, din moment ce seiful cântărea peste 100 de kilograme, așa că nu ar fi putut să-l ia o singură persoană.

Fratele lui Culiță Sterp a ținut să sublinieze cât de greu este să muncești pentru bani. Acesta a mai spus că familia nu vrea să bage pe nimeni la închisoare, ci doar să recupereze banii furați.

ADVERTISEMENT

“Noi, familia Sterp, oferim 20.000 de euro celui sau celor care ne pot da un indiciu care să ne poată duce la hoți, să recuperăm o parte din bani. (…)

În seiful ăla erau foarte mulți bani, majoritatea aparțineau fratelui meu Culiță. (…) Noi, dacă am putut, am făcut bine cui ne-a ieșit în cale, cu puțin sau mult. Dumnezeu ne-a ajutat să mergem tot înainte, chiar dacă nu o să descoperim hoții.

ADVERTISEMENT

Noi poate o să facem de 100 de ori mai mult, dar oamenii care ne-au luat banii o să îi cheltuie pe toți și iar o să apeleze tot la această variantă de a fura.”, a transmis Iancu Sterp pe canalul său de YouTube.

Ce se știe până acum despre indivizii care au jefuit casa familiei Sterp

Seiful care a fost furat de hoți conținea în jur de 300.000 de euro. Acești bani proveneau, în mare parte, din veniturile lui Culiță Sterp.

Jaful s-a petrecut acum două săptămâni, atunci când locuința familiei Sterp a rămas complet goală. Iancu Sterp s-a dus la mare, iar Geta, sora lui, a plecat la facultate pentru a susține un examen. În acel moment, hoții au știut că pot intra în casă.

Din acest motiv, Iancu Sterp se gândește că cei care au furat banii ar putea fi chiar persoane din cercul lor de apropiați, care cunoșteau casa și locul în care se afla seiful.

“Cineva a știut că nu mai este nimeni acasă, eu mă gândesc că s-ar putea să fie din apropiați sau cineva care ne urmărea casa. Altfel nu pot să îmi explic cum și-a dat cineva seama.

Ne-am expus viața de multe ori pe internet, am de venit un pic mai cunoscuți, dar nu este ăsta un motiv bine întemeiat.”, a mai explicat Iancu Sterp.

În plus, Geta nu a postat unde este atunci când se afla acasă, așa că Iancu bănuiește că cineva apropiat a intrat în casa lor și a luat seiful.

Mama Geta a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că hoții i-au spart casa și au furat seiful familiei. Chiar fiica ei, Geta, a fost cea care i-a dat vestea.

Tânăra a povestit cum a găsit lumina aprinsă în camera în care se afla seiful. Toți membrii familiei încearcă să găsească făptașii și să recupereze banii care le-au fost furați.

Culiță Sterp a chemat Poliția după ce a aflat de furt. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a descoperi cine sunt hoții.

ADVERTISEMENT