Life

Iancu Sterp, detalii despre relația cu Denisa. De ce s-au despărțit prima oară

Iancu Sterp, dezvăluiri despre iubita sa, Denisa. Motivul pentru care nu a mers relația înainte, când amândoi erau în liceu.
15.11.2022 | 16:06
Iancu Sterp detalii despre relatia cu Denisa De ce sau despartit prima oara
Iancu Sterp, dezvăluiri despre iubita sa, Denisa. Motivul pentru care nu a mers relația înainte. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România le-a dezvăluit fanilor câteva detalii despre relația cu actuala parteneră de viață. Vedeta a explicat de ce s-a despărțit prima oară de frumoasa șatenă. Ce nu a mers între ei.

Iancu Sterp, dezvăluiri despre iubita sa, Denisa. Motivul pentru care nu a mers relația înainte

Iancu Sterp este în culmea fericirii de când în viața sa a reapărut Denisa, o tânără cu care s-a iubit și în trecut. Sportivul și partenera de viață se cunosc din perioada liceului, când au format un cuplu o perioadă destul de scurtă.

ADVERTISEMENT

S-au despărțit dintr-o prostie, dar au continuat să păstreze legătura peste ani. Între timp fiecare a avut alte relații amoroase, iar după aproape 7 ani drumurile celor doi s-au intersectat din nou și sunt mai uniți ca oricând.

„Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a 10-a, iar ea a 9-a și noi am fost împreună atunci. Eram mai mici… și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani.

ADVERTISEMENT

Rar așa, de Crăciun și vara vorbeam. De Crăciun se așezau astrele să vorbim noi și vara mai vorbeam. Acum, pentru că nu puteam să stingem focul ăsta dintre noi am zis să facem pasul ăsta.

Dacă suntem îndrăgostiți unul de altul e păcat să stăm cu persoana greșită. S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea”, a mărturisit Iancu Sterp în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, poveste de dragoste ca-n telenovelele spaniole

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp a mai subliniat că încă nu-i vine să creadă nici acum că formează un cuplu cu frumoasa șatenă.

Mai mult decât atât, cei doi s-au mutat împreună la Timișoara, unde tânăra este studentă. Legătura amoroasă a fost reluată într-o seară în care sportivul era amețit de la o petrecere, iar șatena i-a scris să-l invite în oraș.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Iancu Sterp a subliniat că trăiește o poveste de dragoste ca-n telenovelele spaniole, precizând că nu și-a putut deloc lua gândul de la frumoasa șatenă cu care plănuiește să ajungă la altar anul viitor.

ADVERTISEMENT