Life

Iancu Sterp, dezvăluiri neștiute despre actuala iubită. Cum se înțelege, de fapt, Denisa cu mama Geta

Iancu Sterp a oferit detalii prețioase despre partenera de viață, Denisa. Cum a primit-o în familia mama sa, doamna Geta.
29.09.2022 | 07:41
Iancu Sterp dezvaluiri nestiute despre actuala iubita Cum se intelege de fapt Denisa cu mama Geta
Iancu Sterp, detalii prețioase despre Denisa. Cum a primit-o mama sa, doamna Geta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp a făcut câteva dezvăluiri neștiute despre actuala iubită. Cum se înțelege, de fapt, blondina cu mama Geta. Cunoscutul sportiv a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre relație.

Iancu Sterp, detalii prețioase despre Denisa. Cum a primit-o mama sa, doamna Geta

Iancu Sterp a prezentat-o de ceva vreme pe iubita sa, Denisa, familiei. Tânăra se înțelege foarte bine cu mama sa, doamna Geta, dar și cu surorile sale, cea mică dintre ele urmând să se căsătorească în octombrie.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie fostul concurent de la Survivor România, de la Kanal D, a mărturisit că se pregătește de nuntă. Cel mai probabil marele eveniment se va desfășura anul viitor.

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea e ok, se înțelege bine cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama.

ADVERTISEMENT

Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța.

Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna”, a mărturisit Iancu Sterp pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, îndrăgostit lulea de iubita sa, Denisa

Iancu Sterp nu-și mai încape în piele de fericire de când a intrat în viața lui Denisa. Fostul concurent de la Survivor România este îndrăgostit lulea de frumoasa blondină care îi este alături de numai câteva luni.

Tânăra îl însoțește la toate evenimentele la care sportivul ia parte, așa cum s-a întâmplat recent la o gală RXF. Cei doi au bifat o primă apariție în public, după ce în urmă cu puțin timp le-au promis fanilor că vor veni cu detalii despre relația lor amoroasă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, luptătorul urmează să facă un vlog cu actuala iubită în care să povestească cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT