Life

Iancu Sterp face furori pe litoral. Cum s-a pozat fratele lui Culiță: “Cel mai frumos băiat”

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp întoarce toate privirile pe litoral. Iancu a primit sute de mesaje după ce a postat o fotografie de pe plajă în care apare la bustul gol.
03.08.2021 | 14:36
Iancu Sterp face furori pe litoral Cum sa pozat fratele lui Culita Cel mai frumos baiat
Iancu Sterp face furori pe litoral. Cum s-a pozat fratele lui Culiță: “Cel mai frumos băiat”
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp petrece câteva zile pe litoralul Mării Negre. Fratele mai mic al lui Culiță Sterp face furori pe litoral. Acesta s-a fotografiat l-a bustul gol și și-a arătat pătrățelele.

Imediat tânărul a primit mii de aprecieri și mesaje de la domnișoare și doamne.

Iancu Sterp face furori pe litoral. Cum s-a pozat fratele lui Culiță: “Cel mai frumos băiat”

Iancu Sterp a postat pe contul său de socializare o fotografie care a făcut multe domnișoare să suspine. Acesta s-a fotografiat la bustul gol, iar imaginea a făcut senzație în mediul online.

ADVERTISEMENT

Din aceasta se vede clar că Iancu Sterp are grijă de corpul său și probabil petrece multe ore la sală. Mesajele de laudă nu au întârziat să apară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sterp Iancu (@sterp_iancu_98)

“Cel mai frumos băiat al lui mama Geta”, “Ce bine arată Iancuu măă” sau “Ești prea frumos”, sunt câteva dintre mesajele primite de tânărul în vârstă de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Cum a devenit cunoscut fratele lui Culiță Sterp

Iancu Sterp a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei. Aici a avut o relație de scurtă durată cu Roxana. Apoi a participat și la Survivor România unde a ajuns până în finală.

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp a fost mereu pasionat de sport. A jucat fotbal în liga a IV-a și a V-a la echipe precum AS Retezatul Țara Hațegului sau AS Măgura Pui 2000.

ADVERTISEMENT

A ales să urmeze Facultatea de Agronomie pentru a-și putea ajuta familia care deține o fermă în Tuștea.

Iancu spunea în urmă cu ceva vreme că a vrut să se căsătorească cu o fată pe care a iubit-o foarte mult, dar aceasta a plecat în Italia.

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut de ea, era foarte frumoasă. Poate tocmai de aceea, am și acționat instinctiv. I-am văzut un inel pe deget și i l-am cerut. Ea nu știa ce urma să fac și mi l-a dat.

Imediat, eu m-am așezat în genunchi și am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. A zâmbit, mi-a spus Da, iar eu i-am pus din nou inelul pe deget, ca simbol al legăturii noastre. Sincer, a fost un moment special. Din păcate, ea a plecat în străinătate”, spunea fratele cântărețului.

ADVERTISEMENT
Tags: