Life

Iancu Sterp a spus cine era femeia alături de care a fost văzut recent. A cunoscut-o și Culiță Sterp

Iancu Sterp și-a surprins fanii când a apărut alături de o femeie misterioasă. Toți au crezut că este vorba despre noua sa iubită, dar acum fratele lui Culiță Sterp a spus adevărul.
16.03.2022 | 09:17
Iancu Sterp a spus cine era femeia alaturi de care a fost vazut recent A cunoscuto si Culita Sterp
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a apărut în urmă cu ceva timp alături de o femeie misterioasă. S-a întâmplat în timpul unui live făcut pe rețelele de socializare. Identitatea acesteia nu a fost făcută publică, iar fanii s-au întrebat dacă este noua sa iubită. Fratele lui Culiță Sterp a lămurit totul.

Iancu Sterp a spus cine era femeia alături de care a fost văzut recent. A cunoscut-o și Culiță Sterp

Viața amoroasă a lui Iancu Sterp a stârnit mereu interesul fanilor. Aceștia au întrebat în repetate rânduri dacă are o iubită, iar în momentul în care o domnișoară a apărut alături de acesta au crezut că ea e aleasa.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat în timpul unui live pe Instagram, iar atunci în cadru au apărut doar picioarele tinerei. Mai mult, Culiță a cunoscut-o și el, așa că toți s-au gândit că relația este una foarte serioasă.

Iancu Sterp a decis să facă lumină și a vorbit despre femeia misterioasă în emisiunea Online story.

ADVERTISEMENT

“Era o prietenă cu beneficii, o parteneră de afaceri. Nu e nimic serios, acum, în viața mea”, a spus fratele mai mic al lui Culiță Sterp în emisiunea Online story difuzată pe canalul YouTube WOWnews.

Iancu Sterp a dezvăluit și cum era fratele său mai mare în copilărie.

“Când eram mic, mă bătea tot timpul Culiță, când era vorba de bătaie între noi. Acum, din fericire, s-au inversat rolurile și nu mai îndrăznește să facă figuri. Și el era afurisit, dar și eu eram al dracu. De obicei ne luam de la o jucărie, de la niște dulciuri, nu mai știu. Mama Geta nu prea putea să îl bată, că el era destul de crescut bine. Fugea în cel mai rău caz.”, a mai spus Iancu Sterp în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Culiță Sterp se pregătește intens în această perioadă pentru meciul cu TikToker-ul Ovidiu Neveu, care va avea loc pe 10 mai.

Tags: