Life

Iancu Sterp intervine după ce Daniela Iliescu a spus că nu este apropiată de familia sa: „Iar se ceartă, iar se împacă”

Iancu Sterp intervine în discuțiile dintre Daniela și Ileana Sterp, după ce iubita lui Culiță a dezvăluit că nu sunt prea apropiați.
11.10.2022 | 11:20
Iancu Sterp intervine dupa ce Daniela Iliescu a spus ca nu este apropiata de familia sa Iar se cearta iar se impaca
Iancu Sterp intervine după ce Daniela Iliescu a spus că nu este apropiată de familia sa. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a intervenit după declarațiile făcute atât de iubita lui Culiță Sterp, cât și de sora lui, și a vrut să își spună punctul de vedere.

Iancu Sterp intervine în discuțiile dintre Daniela și Ileana Sterp, după ce a spus că nu este apropiată de familia Sterp

Fratele lui Culiță Sterp a dezvăluit că nu este „nimic wow” și că atât Daniela Iliescu și Ileana Sterp au tendința de a exagera și se mai ceartă, dar le trece repede supărarea. Ileana Sterp a vorbit și ea despre acest subiect, după ce iubita lui Culiță a spus că s-au certat.

ADVERTISEMENT

De altfel, Iancu Sterp a recunoscut că și bărbații fac la fel, se mai ceartă, dar apoi se împacă, doar că în cazul femeilor din familia sa, acest lucru are loc mai des.

„Nu e nimic wow, nu au de la ce să se certe, numai că așa sunt femeile, fac din țânțar armăsar, le trece, iar mai apoi se împacă.

ADVERTISEMENT

Iar se ceartă, iar se împacă. Și noi bărbații mai facem așa, doar că ele o fac mai des”, a spus Iancu Sterp.

Iancu Sterp a spus clar că nu sunt certați cu Daniela

Totodată, Iancu Sterp a ținut să precizeze că nu sunt certați cu familia Danielei și nici cu iubita lui Culiță Sterp, doar că mai există unele discuții peste care fiecare trece, fiindcă așa este într-o familie, a mărturisit fratele cântărețului.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem certați cu familia Danielei sau Daniela cu noi.

Ne înțelegem foarte bine doar că în orice familie mai apar discuții, doar că trecem peste ele și rămânem uniți. Asta vă îndemn să faceți și voi”, este mesajul transmis de Iancu.

Daniela Iliescu a vorbit despre relația ei cu familia viitorului soț și a dezvăluit că nu sunt prea apropiați, lucru care i se pare în regulă, pentru că cea mai importantă este relația dintre ea și Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a răspuns comentariilor care spuneau că ea și familia Sterp nu se suportă, lucru pe care l-a dezmințit.

Daniela Iliescu a mai afirmat și că nu i se pare corectă presiunea la care sunt supuse femeile pentru a avea o relație bună cu soacrele.

ADVERTISEMENT