Life

Iancu Sterp, surprins într-o ipostază rară. Cum l-a filmat Culiță: “Uite cum lucrează ăsta!”

Iancu Sterp a fost surprins într-o ipostază rară de fratele său mai mare, Culiță, care l-a filmat în timp ce muncea. Iată ce făcea fostul concurent de la Survivor România 2020.
20.01.2022 | 09:57
Iancu Sterp surprins intro ipostaza rara Cum la filmat Culita Uite cum lucreaza asta
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a fost “prins” într-o ipostază rară de fratele său, Culiță, în timp ce muncea la stână. Fostul concurent de la Survivor România 2020 o ajută mereu pe mama Geta și nu îi este rușine să lucreze, după cum le-a arătat și urmăritorilor de pe rețelele sociale.

Atunci când Culiță Sterp este plecat la cântări, Iancu este cel care rămâne acasă și își ajută mama cu tot felul de treburi în gospodărie.

ADVERTISEMENT

Familia Sterp are o afacere cu animale, iar Culiță și Iancu Sterp, împreună cu surorile lor, o ajută pe mama Geta ori de câte ori au ocazia.

Iancu Sterp, surprins într-o ipostază rară de fratele său, Culiță

Culiță Sterp l-a filmat pe Iancu în timp ce căra baloții de fân. Ca să aibă mai mult spor la muncă, tânărul și-a pus muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

“Uite cum lucrează ăsta! Te antrenezi, bă?”, a spus Culiță Sterp pe Instagram, în timp ce îl filma pe fratele lui mai mic.

Iancu Sterp
Iancu Sterp, surprins de fratele său în timp ce muncea. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă acum sunt cunoscuți și apreciați de milioane de oameni, frații Sterp nu se feresc de muncă, mai ales că așa cu fost crescuți.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp, mesaj pentru divele de pe Instagram

Geta Sterp, sora lor, s-a filmat în timp ce tundea oile. Tânăra le-a explicat urmăritorilor că munca nu ar trebui să fie o rușine pentru nimeni.

Aceasta a recunoscut că îi place să fie naturală și simplă și nu se ferește să muncească. Geta are mulți urmăritori pe Instagram și este apreciată pentru simplitatea ei.

ADVERTISEMENT

Sora lui Iancu și Culiță Sterp a spus lucrurilor pe nume și nu înțelege de ce în România oamenilor le este rușine să muncească.

“Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-a lăsat Dumnezeu, îmi place să fiu naturală, să fiu simplă.

Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți: «Vai, Geta, ce tare ești. Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea».

Pe bune?! Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltăieri noapte, nu ți-e rușine? Bă, trist că trăim înr-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgarii cu carul nu îți e rușine. 

Câte dintre voi v-ați expune așa cum sunteți, cu fața voastră, cu imperfecțiuni, pentru că niciunul dintre noi nu suntem perfecți.

Mulți o să ziceți: « Băi, mai las-o și pe asta că e doar o țărancă de la oi». Dar să știți că așa țărancă cum sunt, sunt foarte mândră., a spus recent Geta Sterp, într-un clip video de pe Instagram.

ADVERTISEMENT