Life

Iancu Sterp, jignit de Philip de la Puterea dragostei: „Este o fetiță. Doar vorbe, fapte zero”

Iancu Sterp a fost jignit de Philip de la Puterea dragostei în cea mai recentă apariție a acestuia. Fratele lui Culiță a fost făcut „fetiță”.
14.09.2022 | 11:50
Iancu Sterp jignit de Philip de la Puterea dragostei Este o fetita Doar vorbe fapte zero
Iancu Sterp, jignit de Philip de la Puterea dragostei. Foto: Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre Philip de la Puterea dragostei și Iancu Sterp a atins un nou punct culminant. Fostul iubit al Bernei l-a descris pe fratele lui Culiță Sterp în niște termeni nu tocmai elogioși, făcând referire la luptele pe care acesta le-a avut până acum în ring, în cadrul galelor RXF.

Iancu Sterp, făcut ”fetiță” de Philip de la Puterea dragostei

De ceva vreme se tot vorbește despre o posibilă confruntare între Iancu și Philip, însă nu a fost niciun meci organizat. Philip l-a înțepat din nou pe ex-concurentul de la Survivor România, iar declarațiile sale cu siguranță nu i-au picat tocmai bine lui Iancu.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea „Online story” de pe canalul de YouTube Wownews, Philip a vorbit despre performanțele sportive ale lui Iancu Sterp. Băiatul a zis că acesta și-a ales niște adversari slabi atunci când a intrat în cușca MMA și că dacă ar fi să lupte cu el, cu siguranță nu ar mai putea fi sigur de victorie.

„Eu când îl văd îi arăt ce înseamnă să fii crescut în cartier, nu la ciobani”

Philip nu s-a ferit să spună despre băiatul mamei Geta că este o fetiță și că e doar gura de el. Fostul partener al Bernei a reiterat faptul că și-ar dori să intre în ring cu el. Rămâne de stabilit dacă va dori și Iancu și mai ales când ar putea avea loc mult așteptata confruntare.

ADVERTISEMENT

„La el a fost papagal. A câștigat două meciuri cu niște oameni slabi și acum lumea îl vede bine. Dacă își ia bătaie acum, își pierde reputația. Iancu e, sincer să vă zic, o fetiță. Doar vorbe, fapte zero”, a declarat Philip Albu la Wownews.

„El face lupte de câteva luni, eu fac lupte de la 12 ani. Eu am crescut într-o familie de interlopi. La mine bătaia e ca ciocolata. El se crede smardoi și tare în gură pentru că se bate cu profesioniști.

ADVERTISEMENT

De câteva luni, nu văd nicio bătaie cu sportivi profesioniști. Dacă organizatorii nu acceptă, eu când îl văd îi arăt ce înseamnă să fii crescut în cartier, nu la ciobani. Îi dau blănița jos de pe el”, a continuat Philip.