Life

Iancu Sterp, mesaj emoționat pentru fratele său, Culiță de la Survivor. Ce i-a transmis după nominalizare

Iancu Sterp a trimis un mesaj emoționant referitor la fratele său, Culiță de la Survivor România. FANATIK vă spune ce i-a transmis după nominalizarea pentru eliminare.
23.05.2021 | 20:39
Iancu Sterp mesaj emotionat pentru fratele sau Culita de la Survivor Ce ia transmis dupa nominalizare
Iancu Sterp, mesaj emoționat pentru fratele său, Culiță de la Survivor. Ce i-a transmis după nominalizare Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce au pierdut ambele jocuri pentru imunitate din această săptămână, Faimoșii au fost cei care au nominalizat pentru eliminare doi concurenți.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă sunt cei pe care publicul îi va vota în această seară. Primul a făcut declarații surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, mesaj emoționat pentru fratele său, Culiță de la Survivor. Ce i-a transmis după nominalizare

Culiță Sterp a explicat că își dorește să revină în țară. Partenera sa de viață va naște în curând, iar Faimosul vrea cu orice preț să-i fie alături.

Acesta a apelat la empatia publicului, dorindu-și să părăsească competiția. El a apreciat înțelegerea colegilor săi și că l-au nominalizat.

ADVERTISEMENT

În acest context, fratele lui, Iancu Sterp, a distribuit un mesaj emoționant pe Instagram. El a explicat că și-ar dori să fie în locul acestuia.

„Mi-aș dori ca în aceste momente să fiu eu în locul fratelui meu în junglă și să rup traseul ăla în două. După cum știți emisiunea s-a prelungit puțin iar el s-ar putea să-și dorească mai mult să fie lângă nevasta lui când naște decât să mai avanseze în competiție,” a scris acesta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Eu sincer vreau să-l văd finalist, dar cum nu pot vorbi cu el să-l motivez nu știu ce decizie va lua,” a adăugat.

Culiță Sterp va deveni tată în curând

Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță, se pregătește să nască. Bebelușul va veni pe lume în prima parte a lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Recent, tânăra a explicat că nu crede că este posibil ca tatăl bebelușului să nu-i fie alături în acele momente. Totuși, dacă acest lucru s-ar întâmpla, nu este un capăt de lume.

În schimb, în timpul ediției din 22 mai, Faimosul a explicat că nu se simte tocmai bine, fiind departe de femeia care-i va dărui un băiețel. El a menționat și că se simte vinovat că nu a fost lângă ea o bună perioadă.

Culiță și-a amintit de poftele femeilor însărcinate și a explicat că el nu i le-a putut îndeplini iubitei sale, lucru care nu-l bucură prea tare. El a spus clar și răspicat că vrea să se întoarcă în țară și nu-l mai interesează competiția din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT