Life

Iancu Sterp, mesaj pentru cei care îl critică pe Culiță Sterp pentru că a făcut accident: ”E Cineva acolo sus care ne judecă”

Iancu Sterp sare în apărarea lui Culiță, după accidentul produs în Cluj-Napoca. Ce le-a transmis sportivul celor care îl judecă.
18.11.2022 | 19:47
Iancu Sterp mesaj pentru cei care il critica pe Culita Sterp pentru ca a facut accident E Cineva acolo sus care ne judeca
Iancu Sterp sare în apărarea fratelui său, Culiță, după accident. Ce le-a transmis celor care îl judecă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sportivul are un mesaj pentru cei care îl critică pe fratele său mai mare pentru că a făcut accident. Luptătorul consideră că nimeni nu are dreptul să-l tragă la răspundere pe artistul de muzică de petrecere pentru fapta sa.

Iancu Sterp sare în apărarea fratelui său, Culiță, după accident. Ce le-a transmis celor care îl judecă

Iancu Sterp este de partea fratelui său, Culiță, după accidentul provocat. Vedeta plătește pentru faptul că a condus sub influența alcoolului și a fugit de la locul faptei, aspecte aspru criticate în ultimele ore de internauți.

ADVERTISEMENT

„Vreau să spun și eu câteva vorbe referitor la accidentul pe care l-a provocat fratele meu, Culiță, și dacă vreți să înțelegeți e bine, dacă nu înțelegeți, îmi pare rău.

V-ați trezit toți acum să-l judecați pe Culiță că vai domnule, ce a făcut. Merită condamnat, că merită la pușcărie, câte și mai câte. V-ați trezit toți să aruncați cu pietre în fratele meu, în Culiță, că a provocat acest accident.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, din cauza lui a fost provocat acest accident și prin urmare el plătește pentru ce a făcut. Dar voi, nu sunteți voi, eu sau niciun om de pe planeta asta nu e în măsură să-l judece.

Noi nu suntem în măsură să ne judecăm unii pe alții pentru faptele noastre. Este Cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre”, a spus Iancu Sterp pe TikTok.

ADVERTISEMENT
@sterpiancuNoi am avut încercări și mai grele de la viața și le-am răzbit , exact cum o sa facem și acum ! Îndemnul meu este să nu mai aruncam cu pietre unii în alții și să ne bucurăm de necazul altuia când putem învață ceva din necazul altuia ! Un om inteligent in loc sa înjure și să judece , mai bine învață ceva din asta și își vede de treaba ! Așa să ne ajute Dumnezeu la toți , după faptele și sufletul nostru !❤️♬ sunet original – Sterp Iancu

Iancu Sterp, despre lecția pe care o oferă accidentul lui Culiță

Iancu Sterp a mai subliniat că oamenii trebuie să fie inteligenți și să vadă partea plină a paharului. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre lecția pe care o oferă accidentul provocat de fratele său mai mare.

Totodată, sportivul îi îndeamnă pe urmăritori să învețe din greșelile pe care le fac ceilalți, spunându-le astfel ce să nu facă sau cum să nu procedeze atunci când se află în situații similare cu cea a lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a mai subliniat că familia sa a trecut prin încercări mult mai grele decât cea din prezent și de fiecare dată a răzbit, așa cum se va întâmpla și de această dată.

ADVERTISEMENT