Life

Ce a pățit Iancu Sterp. Fratele lui Culiță Sterp s-a afișat cu un ochi vânăt

Iancu Sterp, fratele mai mic a lui Culiță Sterp, s-a afișat în social media cu un ochi vânăt. Fanii au fost imediat curioși să afle ce s-a întâmplat cu el.
10.02.2022 | 18:31
Ce a patit Iancu Sterp Fratele lui Culita Sterp sa afisat cu un ochi vanat
Iancu Sterp, cu un ochi vânăt. Fratele lui Culiță Sterp a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent al emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei a mărturisit ce a pățit. Tânărul în vârstă de 22 de ani a dat cărțile pe față legat de situația actuală.

Vedeta, care a activat ca fotbalist în liga a IV-a, este axat de o perioadă lungă de timp pe sporturile de contact. MMA-ul este cel care l-a atras cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp nu i-a mai ținut pe oameni în suspans și le-a răspuns. A decis să spună lucrurilor pe nume, demonstrând că este un luptător foarte bun.

Iancu Sterp, cu un ochi vânăt. Fratele lui Culiță Sterp a dat cărțile pe față

Acesta este motivul pentru care Iancu Sterp se antrenează constant, de aici și micile incidente de care are parte. La unul dintre antrenamente sportivul s-a ales cu ochiul vânăt.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă spun ce am pățit la ochi, că m-ați întrebat mulți în comentarii. M-am lovit la antrenament”, a povestit fostul concurent de la Survivor România în vlogul său de pe Youtube.

Fratele mai mic a lui Culiță Sterp s-a confruntat până acum cu Ricardo Filip pe care l-a învins în ring. Acum se pregătește de o altă luptă împotriva lui Ovidiu.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că și el, la fel ca și mine, a avut o tactică de meci, care s-a bazat pe picioare, el fiind foarte înalt. În meci a încercat de foarte multe ori să mă lovească cu piciorul.

Tactica mea a fost aceea să îl duc la sol, să nu stau foarte mult cu el în picioare. Eu mi-am propus să mai continui un pic în domeniul ăsta, de mic am fost pasionat de lupte, de MMA.

ADVERTISEMENT

O să mai continui puțin în domeniul ăsta, ca să vedeți că nu a fost doar o întâmplare că am câștigat”, spunea fratele lui Culiță Sterp după lupta cu Ricardo, scrie wowbiz.ro.

Iancu Sterp, pregătit să demonstreze că este bun la MMA

Sportul de contact este unul pe placul fostului concurent de la Puterea Dragostei, în ciuda faptului că familia s-a opus vehement având în vedere loviturile pe care le poate primi.

„Mereu mi-am dorit să practic un sport de contact, dar până acum nu am avut ocazia. MMA-ul m-a atras cel mai mult din toate sporturile de contact, deoarece mi se pare că este cel mai complex.

Sunt pregătit să urc în ring cu toate că familia mea nu este de acord. Fratele meu este singurul care mi-a înțeles provocarea”, a mărturisit în urmă cu câteva luni Iancu Sterp pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: