Life

Iancu Sterp, prima imagine alături de noua iubită. Cum s-au fotografiat cei doi

Iancu Sterp a postat prima imagine alături de noua sa iubită. Cum s-au fotografiat cei doi. Fostul concurent de la Survivor România 2020 iubește din nou.
11.08.2022 | 07:58
Iancu Sterp prima imagine alaturi de noua iubita Cum sau fotografiat cei doi
Iancu Sterp, prima imagine alături de noua iubită. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a postat prima imagine alături de noua sa iubită. Vloggerul este foarte discret în legătură cu viața sentimentală și nici de data aceasta nu a făcut excepție.

Iancu Sterp, prima imagine alături de noua iubită

Fratele lui Culiță Sterp s-a fotografiat alături de iubita lui, alături de care a plecat la Brașov.

ADVERTISEMENT

Acesta avut grijă să nu-i dezvăluie identitatea tinerei care l-a cucerit. În imaginea pe care Iancu Sterp a postat-o pe pagina sa de Instagram, chipul partenerei sale nu este la vedere.

Judecând după expresia de pe fața fostului concurent de la Survivor România 2020, lucrurile sunt destul de serioase în relația lui. Iancu Sterp pare foarte fericit alături de partenera sa.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă tânărul va dezvălui identitatea iubitei sale, la un moment dat.

Iancu Sterp iubită
Iancu Sterp a postat prima imagine alături de noua lui iubită. Sursa foto: Instagram

Iancu Sterp, declarație de dragoste din partea Biancăi Comănici

Bianca Comănici a pierdut un meci pe TikTok, motiv pentru care a fost nevoită să-i facă o declarație de dragoste lui Iancu Sterp, în direct.

Tânărul i-a cerut fostei concurente de la Puterea Dragostei să fie sinceră, lucru pe care l-a și făcut.

ADVERTISEMENT

Bruneta a pus pe fundal melodia “I will always love you”, a lui Whitney Houston. După aceea, vedeta i-a mărturisit fratelui lui Culiță Sterp ce simte pentru el.

Bianca Comănici a spus că întotdeauna va exista ceva special între ea și Iancu Sterp.

“Dragă Iancu, ești unul dintre cei mai dulci băieți pe care i-am cunoscut vreodată, cu cele mai dulci și moi buze pe care le-am pupăcit.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă noi am avut o poveste mai agitată, întotdeauna vom rămâne alături unul de celălalt, cel puțin în inimioara mea. (…)

Dacă am fi unul lângă celălalt, ar ieși mare foc, pentru că între noi doi există o chimie mult prea mare, pe care nu o poate șterge nimeni. Oricine s-ar băgat între noi doi nu ar reuși.

Nu că am fi împreună, dar sufletește vorbind suntem unul pentru celălalt. Să mă ierte viitorul meu soț, dar tu mereu vei ocupa un loc important în viața mea.”, este o parte a declarației pe care Bianca Comănici i-a făcut-o lui Iancu Sterp.

Tânăra a ținut să-i spună vloggerului că are un suflet bun și că merită toate lucrurile bune care i se întâmplă.

ADVERTISEMENT
Tags: