Life

Iancu Sterp, probleme cu poliția. Mama lui Beni a depus plângere pe numele familiei sale

Iancu Sterp a avut probleme cu poliția, după ce mama lui Beni, copilul de suflet al familiei Sterp, a depus plângere pe numele lor, pe motiv că băiatului i-ar fi fost încălcate drepturile.
09.02.2022 | 09:54
Iancu Sterp probleme cu politia Mama lui Beni a depus plangere pe numele familiei sale
Iancu Sterp, probleme cu poliția, după ce mama lui Beni a depus plângere împotriva familiei. Sursa foto: Instagram/ Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp are probleme cu poliția, după ce mama lui Beni a depus o plângere împotriva familiei Sterp.

Băiatul în vârstă de 13 ani îi ajută pe membrii familiei Sterp la diverse treburi gospodărești. Beni locuiește de trei ani alături de aceștia, care l-au ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

În plus, Beni este foarte bine îngrijit și merge la școală. Iancu Sterp, doamna Geta și ceilalți membri ai familiei au avut grijă ca băiatul să aibă parte de un mediu prielnic. Acesta se bucură și de educația potrivită.

Iancu Sterp, probleme cu poliția, după ce mama lui Beni a depus plângere împotriva familiei

Iancu Sterp a vorbit, în cel mai recent vlog, despre problemele pe care le-a avut cu oamenii legii, după ce mama lui Beni a depus o plângere la poliție pe numele familiei Sterp.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Culiță Sterp a spus, în videoclipul postat pe YouTube, că Beni a plecat de acasă pentru că nu putea locui alături de mama lui și de concubinul acesteia.

Beni ar fi suferit foarte mult din cauza acestora, care l-ar fi certat și agresat fizic. Iancu Sterp a fost luat prin surprindere după ce a aflat că mama băiatului a depus plângere la poliție.

ADVERTISEMENT

În vlogul său, fostul concurent de la Survivor România 2020 a explicat întreaga situație.

“Vin astăzi din oraș cu mașina și când ajung la poartă, după cinci minute și poliția în spatele meu.  Vine cu o foaie, un document cum că mama lui Beni ne-a dat la poliție pe noi, pe familia Sterp, că îi încălcăm drepturile și alte acuzații.

În cadrul plângerii se precizează următoarele aspecte: familia Sterp folosește minorul la diferite munci din gospodăria proprie (îngrijitorul oilor), postează filmulețe pe internet fără acordul mamei, aceasta declarând că familia Sterp a jignit-o în repetate rânduri și nu este mulțumită de relația copilului cu ei., a spus Iancu Sterp în videoclipul postat pe canalul de YouTube.

ADVERTISEMENT
Iancu Sterp și Beni
Iancu Sterp s-a trezit cu poliția acasă, după ce mama lui Beni a depus o plângere împotriva familiei Sterp. Sursa foto: Captură YouTube

Care ar fi motivul plângerii la poliție

Iancu Sterp a fost șocat de aceste acuzații. Este convins că mama lui Beni și partenerul ei vor să obțină bani de la familia Sterp. Tânărul consideră că acesta este motivul pentru care femeia a recurs la un astfel de gest.

“Mie sincer nu îmi vine să cred ce scrie aici. Eu cred că mama lui Beni și bărbatul cu care stă în concubinaj vor să scoată bani de la noi. Cred că noi suntem fraier să le dăm bani.

(…) Pe lângă faptul că nu au o siutuație bună, uitați mama lui ce face, încât nu am cum să am un respect față de asemenea oameni. Noi l-am luat pe Beni în casă ca pe copilul nostru, iar ea ne dă la poliție.”, a mai spus Iancu Sterp.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei este revoltat de faptul că mama lui Beni a depus plângere la poliție în loc să aprecieze faptul că el și familia lui au grijă de el, care este foarte bine tratat.

Iancu spune că mama lui Beni crede că Beni lucrează pentru familia Sterp, care trebuie să-i ofere un salariu băiatului, pe care mama sa să-l cheltuie pe jocuri de noroc.

“În loc să aprecieze că Beni stă la noi și avem grijă de el, ei ne dau pe noi la poliție. Eu nu știu ce filme au ei în cap. Eu cred că ei vor să stoarcă cumva bani de pe urma noastră.

Noi i-am mai ajutat pe ici, pe colo, dar cred că ei nu sunt mulțumiți. Mama lui își face filme că Beni lucrează la noi și că noi trebuie să îi plătim salariul lui Beni ei, ca să îl bage la păcănele sau ce vicii proaste mai are ea acolo.”, a mai explicat fratele lui Culiță Sterp.

“Beni plânge când aude că trebuie să se întoarcă acasă”

Iancu Sterp susține că mama lui Beni l-a dus pe acesta la o clinică specializată pentru a-i lua un certificat, pe motiv că ar avea un handicap.

Fratele lui Culiță spune că băiatul este un copil normal din toate punctele de vedere. Acesta spune că femeia ar fi încercat doar să ia bani de pe urma lui.

“Beni este un copil normal atât fizic, cât și psihic. Mama lui l-a dus la o clinică specializată să îi facă certficat, cum că el are handicap, ca să ia bani de pe urma lui.(…)

Cu oamenii aceia nu se poate conviețui, de aceea Beni plânge când aude că trebuie să se întoarcă acasă.”, a declarat Iancu Sterp în cadrul aceluiași videoclip.

Din cauza certificatului de handicap, Beni este evaluat de un specialist, care vine la școală, în timpul orelor. Băiatul se simte rușinat din această cauză, pentru că unii colegi îl consideră “nebun”.

“La el la școală vine tot timpul un profesor specializat și îl ia, îi pune tot felul de întrebări, cât e 1+1, că el crede că e Beni nebun.

Vă dați seama, lui îi e rușine de colegii lui, că poate unii îl consideră nebun din cauza certificatului.”, a mai spus Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat...
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat într-o altă etapă
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că...
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat şi gelos
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”