Life

Iancu Sterp, pus la zid de Ovidiu Neveu după scandalul cu Raul Dan: ”Nu te mai oftica”

Tensiuni mari din nou, între Iancu Sterp și Ovidiu Neveu. După ultimele afirmații făcute de fratele lui Culiță Sterp, acesta nu a putut să se mai abțină.
09.11.2022 | 11:28
Iancu Sterp pus la zid de Ovidiu Neveu dupa scandalul cu Raul Dan Nu te mai oftica
Iancu Sterp și Ovidiu Neveu, replici acide din nou. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp s-a lansat în lumea luptelor de curând, însă deja a atras antipatia adversarilor săi. Mai mereu dă câteva replici, iar acestea nu au fost prea bine primite de alții.

Iancu Sterp, replici tăioase la adresa foștilor săi adversari

După ce Iancu Sterp s-a luptat în cușca MMA cu Ovidiu Neveu, s-a făcut liniște, însă se pare că acum, relația dintre cei doi este și mai tensionată.

ADVERTISEMENT

În primă fază, Iancu Sterp i-a dat o replică acidă lui Raul Dan. Tânărul i-a spus că se va bate în cușcă cu el, doar dacă acesta își va pune dinții înainte.

Iar fratele lui Culiță Sterp nu s-a limitat la atât. El a avut de făcut un comentariu și la adresa fostului său adversar, Ovidiu Neveu.

ADVERTISEMENT

”Pe Neveu… care spune că el a dat moda asta cu RXF, că el m-a invitat, că m-a provocat…”, a spus Iancu Sterp pe TikTok.

Reacția lui Ovidiu Neveu după remarca lui Iancu Sterp

Evident, tânărul a văzut și el replica și nu a vrut să lase lucrurile așa. Ovidiu Neveu a prezentat o cu totul altă poveste. El susține că în cazul luptelor, iubește ideea de provocare și de aia s-a și apucat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta i-a cerut lui Iancu Sterp să accepte că nu a inventat el totul și că nu poate face orice își dorește.

Mai mult de atât, Ovidiu Neveu l-a numit pe Iancu Sterp ”ofticat”, ba chiar a adus în discuție și participarea sa la Puterea Dragostei, dar și faptul că urmează să debuteze și în actorie.

ADVERTISEMENT

”Nu aveai tu treabă cu Ricardo de la Puterea Dragostei, nu v-ați făcut voi provocare pe internet, aveați ce aveați de acolo. Acum mă copiază lumea pe mine, că eu am fost singurul care ți-a făcut ție provocare și am mers în RXF.

E simplu, de ce te oftici? Eu am dat trendul ăsta, nu te mai oftica, vrei să fii tu cu toate alea, nu poți să fii cu toate, ești actor acum, nu mai poți să te bați în RXF”, a fost replica lui Ovidiu Neveu, pentru Iancu Sterp.

Menționăm faptul că lupta dintre Ovidiu Neveu și Iancu Sterp a fost urmărită inclusiv de vedete celebre din România, care au avut nenumărate reacții după ce fratele lui Culiță Sterp a ieșit învingător.

ADVERTISEMENT
Tags: