Life

Iancu Sterp s-a filmat pe aeroport: „Ne vedem la anul”. Anunțul făcut de tânăr după ce s-a mutat cu iubita lui

Iancu Sterp s-a filmat pe aeroport și a transmis un mesaj surprinzător pentru mulți dintre fani. Ce a anunțat tânărul după ce s-a mutat cu iubita lui.
12.10.2022 | 12:38
Iancu Sterp sa filmat pe aeroport Ne vedem la anul Anuntul facut de tanar dupa ce sa mutat cu iubita lui
Iancu Sterp s-a filmat pe aeroport și i-a anunțat pe fani că mai vine la anul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp s-a filmat pe Aeroportul din Timișoara, chiar înainte de îmbarcarea în avion. Tânărul a făcut și un anunț chiar la scurt timp după ce s-a mutat alături de iubita lui, Denisa!

Iancu Sterp s-a filmat pe aeroport și i-a anunțat pe fani că mai vine la anul

Fratele lui Culiță Sterp s-a filmat în timp ce era pe aeroport și a lăsat un mesaj care i-a surprins pe fani.

ADVERTISEMENT

Acesta a specificat că se va mai întoarce abia la anul înapoi în țară, fără să dea prea multe detalii despre locul în care pleacă.

De asemenea, nu se știe nici dacă Iancu Sterp a mers alături de iubita lui, alături de care s-a mutat recent, pe nume Denisa Coțolan.

ADVERTISEMENT

Este posibil și ca tânărul să se fi referit la faptul că era foarte mare coada de la îmbarcare, dar cu siguranță va da mai multe detalii fanilor despre ceea ce are de gând,  mai ales că numai pe YouTube are 571.000 de abonați, iar pe Instagram îl urmăresc peste 600.000 de persoane.

Ce a postat Iancu
Ce a postat Iancu. Foto: Instagram

Iancu Sterp are de gând să se însoare cu Denisa. Cum se înțelege cu soacra

Iancu Sterp are gânduri foarte serioase cu iubita lui, alături de care s-a mutat în Timișoara. Inclusiv mama Geta o place pe viitoarea sa noră, lucru care l-a surprins pe Iancu Sterp, după cum el însuși a mărturisit.

ADVERTISEMENT

El spunea că după aia nunta Getuței Sterp, poate el însuși se va însura, fiind singurul dintre frați care nu s-a așezat la casa lui.

“Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama.(…) Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama.

ADVERTISEMENT

Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna.”, a declarat Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: