Life

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc? Gestul făcut de tânără i-a uimit pe mulți

Iancu Sterp și Denisa Coțolan ar putea ajunge în fața altarului mai repede decât s-ar fi așteptat alte persoane. Gestul făcut de tânără i-a lăsat mască pe mulți.
31.10.2022 | 16:16
Iancu Sterp si Denisa Cotolan se casatoresc Gestul facut de tanara ia uimit pe multi
Iancu Sterp și Denisa Coțolan sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Un nou eveniment ar putea să se petreacă în curând în familia Sterp. O imagine publicată de Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate.

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan?

După cum știm prea bine deja, Iancu Sterp și Denisa Coțolan nu sunt împreună de foarte mult timp. Asta nu înseamnă însă că sentimentele celor doi nu sunt unele cât se poate de intense.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Iancu Sterp a vorbit despre relația sa, dar și despre cât de bine se înțelege cu Denisa Coțolan. Pe atunci însă, acesta nu a spus nimic despre o posibilă nuntă.

Cei doi s-au mutat împreună la Timișoara, iar de atunci sunt de nedespărțit, iar asta se poate vedea cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

Recent însă, Denisa Coțolan a publicat o nouă imagine pe contul personal de socializare, alături de Iancu Sterp. Cei doi se țin în brațe, tânăra are un trandafir în mână, însă un mic detaliu a fost observat de toată lumea.

Tânăra avea un inel la mână, mai exact, chiar pe degetul pe care se pune cel de logodnă.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan par că se pregătesc de nuntă. Sursă foto: Instagram
Iancu Sterp și Denisa Coțolan par că se pregătesc de nuntă. Sursă foto: Instagram

Iancu Sterp a rămas singurul necăsătorit din familie

Fanii au avut nenumărate reacții la postare, iar inelul de pe mâna Denisei nu a putut trece neobservat. Pe de altă parte, niciunul dintre ei nu a spus însă dacă o logodnă a avut loc într-adevăr, sau prezența inelului este una pur întâmplătoare.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că în familia Sterp, doar Iancu Sterp mai este cel care trebuie să se așeze la casa lui. Culiță Sterp formează un cuplu cu Daniela Iliescu, în timp ce Geta Sterp s-a măritat în urmă cu aproape o lună de zile.

Drept urmare, nu ar fi exclus ca, deși are doar 24 de ani, Iancu Sterp să își facă curaj și să facă pasul cel mare. Fratele său, Culiță Sterp îl susține, la fel ca și mama Geta, care vorbea la un moment dat despre o posibilă nuntă a fiului ei. 

ADVERTISEMENT