Life

Iancu Sterp și iubita lui, drum cu peripeții pe munte. Ce li s-a întâmplat: ”Îți place să trăiești periculos”

Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, au avut parte de un drum cu peripeții pe munte. Cei doi au împărtășit și fanilor întâmplarea lor.
24.01.2023 | 19:17
Iancu Sterp si iubita lui drum cu peripetii pe munte Ce li sa intamplat Iti place sa traiesti periculos
Iancu Sterp și Denisa au mai fost împreună și în liceu. Sursa foto: captură video youtube/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, cel mai tânăr cuplu din familia ”Sterp”, s-au aventurat pe munte, pentru a se bucura de zăpadă și ninsoare, dar s-au confruntat cu peripeții.

Iancu Sterp și iubita lui, peripeții pe munte: ”Nu mai știu exact cum ajungem într-un loc bun”

Mai exact, Iancu și partenera sa s-au rătăcit vrând să profite de vremea ce li s-a părut frumoasă. Astfel, le-a dispărut entuziasmul de la început, când au ajuns în zona de munte, unde zăpada era bine așternută.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți au intrat puțin în ceață, mai ales că afară începea să se înopteze: ”Toate ca toate, dar am mai urcat puțin, iar aici se fac două drumuri care duc la stânga și altul la dreapta. Pe care îl luăm?”, o întreabă Iancu pe Denisa.

Ulterior, tânăra îi răspunde: ”Stânga!. Nu știu, mi se pare că ăla urcă, nu?”

”Îți place să trăiești periculos, eu nu mai știu exact cum ajungem într-un loc bun.(…) Trebuia să venim pe zi, acum se întunecă”, i-a mai precizat apoi Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Iancu și Denisa au reușit să găsească drumul potrivit și să ajungă acasă, unde s-au bucurat de cei dragi, printre care nepotul lor, Milan, fiul lui Culiță Sterp.

Iancu Sterp și Denisa sunt împreună de luni bune. După mai multe eșecuri sentimentale, Iancu pare că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele tinerei care l-a cucerit, printre altele, cu frumusețea ei.

ADVERTISEMENT

Cei doi se cunosc de multă vreme, mai exact, din perioada când erau liceeni și au avut o scurtă relație. Însă, cu timpul drumurile lor nu s-au mai intersectat și au stat separați o vreme.

”Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii, am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte.

ADVERTISEMENT

După care am luat-o pe drumuri un pic separate, dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum.”, a declarat Iancu Sterp pentru Wownews.

ADVERTISEMENT