Life

Iancu Sterp, surpriză uriașă pentru fani. Ce decizie a luat fratele lui Culiță: „Familia mea nu este de acord”

Iancu Sterp are o surpriză uriașă pentru fani. Fratele lui Culiță Sterp a luat o decizie neașteptată, cu care familia nu este de acord.
09.08.2021 | 12:44
Iancu Sterp surpriza uriasa pentru fani Ce decizie a luat fratele lui Culita Familia mea nu este de acord
Iancu Sterp, surpriză uriașă pentru fani. Ce decizie a luat fratele lui Culiță. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a pregătit o surpriză uriașă pentru fani. Fratele lui Culiță Sterp a luat o decizie neașteptată, care a șocat pe toată lumea.

Fostul concurent al primului sezon Survivor România a vorbit, în cadrul unui interviu, despre provocarea pe care a acceptat-o. Familia nu este de acord cu decizia lui, în afară de Culiță, care îl susține necondiționat.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, surpriză uriașă pentru fani. Ce decizie a luat fratele lui Culiță

Iancu Sterp a pregătit o surpriză uriașă pentru fani. Tânărul a luat o decizie care a șocat pe toată lumea. Mai exact, fratele lui Culiță Sterp se pregătește să urce în cușca de MMA și se antrenează intens.

Chiar dacă familia lui a fost împotriva acestei decizii, Iancu Sterp vrea să-și demonstreze abilitățile fizice și de aceea a intrat în lumea sporturilor de contact. Culiță Sterp este singurul care l-a înțeles și îl susține în acest demers.

ADVERTISEMENT

„Mereu mi-am dorit să practic un sport de contact, dar până acum nu am avut ocazia. MMA-ul m-a atras cel mai mult din toate sporturile de contact, deoarece mi se pare că este cel mai complex.

Sunt pregătit să urc în ring cu toate că familia mea nu este de acord. Fratele meu este singurul care mi-a înțeles provocarea”, a declarat Iancu Sterp pentru CANCAN.ro. 

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, detalii surprinzătoare despre Survivor România

Iancu Sterp a participat la primul sezon Survivor România, însă a pierdut în finală în fața Elenei Ionescu. Fostul Războinic a dezvăluit că au loc multe nedreptăți în timpul filmărilor și le-a explicat fanilor ce l-a deranjat.

În cadrul unui vlog postat pe YouTube, Iancu a explicat cum este, de fapt, eliminat un concurent din competiție. Vlogul a fost postat după eliminarea Anei Porgras, care a stârnit controverse printre telespectatorii show-ului.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp este de părere că producția de la Kanal D a făcut în așa fel încât Ana Porgras să fie eliminată. Tânărul a declarat acest lucru după ce oamenii s-au revoltat la plecarea ei, dar nu au înțeles cum fosta gimnastă nu a avut suficiente voturi din partea publicului.

„M-am enervat destul de tare pentru ceea ce se întâmplă acolo, pentru că se întâmplă foarte multe nedreptăți, despre care voi, oamenii de acasă, nu știți, iar eu nu mai pot să tac (…). E momentul să vă spun exact despre ce este vorba acolo și pe cine merită să fiți supărați pentru nedreptățile de la ‘Survivor’.

În urma eliminării Anei Porgras, toată țara s-a revoltat. Unii au făcut chiar și o petiție pentru a o aduce înapoi. 

Răspund eu la această întrebare. Nu trebuie să fiți supărați nici pe Jador că a propus-o, nu trebuie să fiți supărați pe nimeni, decât pe producătorii de la Kanal D. Asta e părerea mea.

O să mi-i pun pe toți în cap, o să mă pun rău cu toți, dar acesta este adevărul și mereu o să fiu de partea adevărului. (…). Eu cred că producția de la Kanal D face toate cărțile, absolut toate”, a spus Iancu Sterp pe YouTube, cu câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT