Life

Iancu Sterp vs Ovidiu Neveu. Cine a câştigat, până la urmă, lupta de la gala MMA. Primele imagini. Update

Iancu Sterp și Ovidiu Neveu s-au luptat marți seara. Cei doi au participat o gală MMA a celebrităților și înainte de meci au fost la un pas să se bată.
10.05.2022 | 22:18
Iancu Sterp și Ovidiu Neveu, față în față, marți seară. foto: colaj Fanatik / Facebook RXF
ADVERTISEMENT
10-05-2022
20:39

Iancu Sterp a câștigat lupta cu Ovidiu Neveu

Iancu Sterp s-a impus în debutul celei de-a doua reprize, reuşind să-l pună pe Neveu la podea şi să-l stranguleze de la spate, făcându-l să cedeze. Acesta a fost declarat, astfel, în mod oficial, câștigătorul luptei!

Luptătorul s-a bucurat imediat după ce și-a lăsat adversarul la podea. Iancu Sterp a părăsit cușca și s-a lăudat cu victoria în fața spectatorilor.

10-05-2022
20:36

Iancu Sterp a învins în prima repriză

Iancu Sterp a reușit să se impună în prima repriză a meciului împotriva lui Ovidiu Neveu.

10-05-2022
20:16

Când începe lupta dintre Iancu Sterp și Ovidiu Neveu

Lupta dintre Iancu Sterp și Ovidiu Neveu va începe peste doar câteva minute. Organizatorii evenimentului au anunțat că cei doi vor intra în cușcă la 23:30.

Între timp, Giani Kiriță și Andi Constantin au intrat în ring, iar lupta dintre ei deja s-a sfârșit. Vezi AICI cine a câștigat!

Și lupta dintre Kamara și Iulian Pitea s-a încheiat. Iată cine a fost învingător și primele imagini, AICI!

Este o seară mare pentru Iancu Sterp, care se luptă în această seară cu Ovidiu Neveu. După luni de antrenament și o conferință de presă cu scântei, cei doi au ocazia să își arate ce pot în cușcă.

Iancu Sterp și Ovidiu Neveu, față în față, marți seară

Iancu Sterp și Ovidiu Neveu intră marți seara în cușca MMA, unde se vor lupta. Provocarea a fost lansată chiar de tik-toker, iar fratele lui Culiță Sterp s-a văzut nevoit să accepte meciul.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor acestuia, Ovidiu Neveu a decis să îl provoace deoarece este foarte popular. Iancu Sterp are pe canalul său de Youtube peste 500 de mii de abonați.

FANATIK va prezenta rezultatul meciului mult așteptat și pentru care cei doi luptători s-au pregătit intens în ultimele luni. Gala este transmisă live, pe site-ul oficial al organizatorilor.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a vrut să îl bată pe adversar la conferința de presă

Tensiunea a fost maximă înaintea meciului, iar Iancu Sterp și Ovidiu Neveu au fost la un pas să se ia la bătaie la conferința de presă. Iancu Sterp chiar a amenințat că îl va arunca din ring pe adversarul său după ce va reuși să câștige. Ulterior, Kamara, pentru fiul căruia urmează să fie donați banii strânși la gala MMA, a reacționat.

”Clar, m-a provocat că sunt popular. El știe clar că nu are nimic de pierdut, dar oricum o să îl bat rău.

ADVERTISEMENT

După ce îl fac KO, o să îl iau de picior și o să îl arunc peste cușcă. Promit! Ca să vadă cât este de slab Iancu Sterp. Să fie pregătiți oamenii din staff-ul lui să îl prindă, să nu își rupă ceva coaste”, a spus Iancu Sterp.

Amenințările lui Iancu Sterp nu s-au terminat aici și el chiar a dezvăluit ce i-a spus mama Geta să facă, anume să nu îl lovească pe adversar până îl va umple de sânge.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Culiță Sterp deja a mărturisit că nu va respecta dorința mamei sale și l-a îndemnat pe adversar să își facă programare la un spital.

”Mi-a spus mama: ‘Te rog să nu îl umpli de sânge’, m-a rugat să nu îl bat așa rău. Mama are suflet bun. Dar nu am ce să fac, mi-a cerut-o prea mult, trebuie să îi dau. Dar fă-ți programare la spital, te voi bate rău”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: