Fotbal international

Ianis a jucat 78 de minute pentru Rangers! Fanii scoțienilor sunt supărați pe Steven Gerrard: „Hagi nu trebuia schimbat! Românul e irosit în dreapta”

23.02.2020 | 17:56
Ianis a jucat 78 de minute pentru Rangers Fanii scotienilor sunt suparati pe Steven Gerrard Hagi nu trebuia schimbat Romanul e irosit in dreapta
ADVERTISEMENT

Rangers a terminat la egalitate partida din deplasare cu St Johnstone, 2-2. Ianis Hagi a fost titular și a jucat până în minutul 78, când a fost schimbat de Steven Gerrard, la scorul de 2-1. Fanii scoțienilor s-au supărat pe „Stevie G” pentru că l-a înlocuit pe român și consideră că Ianis nu este folosit pe postul său.

Fanii lui Rangers, supărați pe Steven Gerrard pentru că l-a schimbat pe Ianis Hagi

Fanii lui Rangers au fost supărați pentru egalul obținut în meciul cu St. Johnstone și s-au revoltat împotriva lui Steven Gerrard, după ce tehnicianul i-a înlocuit pe Alfred Morellos și Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Suporterii susțin că dacă atacantul columbian și mijlocașul român ar fi rămas pe teren scorul ar fi rămas 2-1 pentru Rangers. Aceștia au lăsat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, în care îl critică pe Steven Gerrard pentru alegerile făcute:

„Nu înțeleg de ce Steven Gerrard i-a scos pe Morellos și Hagi, înainte ca meciul să se termine. S-a văzut ce greșeală a făcut, iar adversarii ne-au egalat!” și „Cum e posibil să-l scoți pe Ianis care a jucat foarte bine. De ce să faci o asemenea mutare?”.

ADVERTISEMENT

„Ianis nu este folosit pe poziția care îi place”

Mai mulți fani ai lui Rangers s-au plâns de faptul că Ianis Hagi nu este folosit pe poziția care îl avantajează: „Când o să-și dea seama Gerrard că poziția lui Hagi nu e în banda dreaptă?”.

„O partidă foarte slabă, din punctul meu de vedere. E inadmisibil ca Gerrard să-l folosească pe Hagi în bandă, iar faptul că l-a scos de pe teren ne-a costat victoria. Felicitări Celtic pentru încă un titlu câștigat” sau „Ianis trebuia ținut în teren tot meciul”, au fost alte mesaje lăsate de fanii lui Rangers pe Twitter.

ADVERTISEMENT
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com