Fotbal intern

Ianis Hagi a explicat reţeta succesului Viitorului. “Am dovedit că suntem buni!”

Ianis Hagi a contribuit la victoria Viitorului de pe terenul lui CSM Poli Iaşi, scor 2-0, iar fiul "Regelui" a vorbit despre forma bună prin care trece.
Autor: Iuliana Spirache | 07.04.2018 | 17:03
Ianis Hagi a explicat reţeta succesului Viitorului.

Căpitanul formaţiei FC Viitorul Constanţa, Ianis Hagi, a explicat reţeta succesului campioanei României şi consideră că este un punct în plus pentru echipa lui Gică Hagi faptul că jucătorii se cunosc de mici şi că joacă un fotbal ofensiv.

“Primul meu gând a fost să-mi ajut echipa, e cel mai important. Mereu m-am gândit să joc pentru echipă, pentru colegi, normal că în final ieşi şi tu în evidenţă când îţi faci treaba pe teren. Trecem printr-o perioadă foarte bună, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie.

“Staff-ul tehnic ne dă încredere şi în momente mai puţin reuşite!”

Chiar dacă am jucat un fotbal foarte ofensiv şi am marcat mult, şi apărarea a mers. Am primit doar patru goluri de la reluarea campionatului, ne facem treaba foarte bine şi în apărare, presingul îl facem avansat. Chiar dacă am schimbat mulţi jucători pe linia de fund am făcut faţă, am dovedit că avem jucători buni.

În atac am dovedit că suntem omogeni, ne cunoaştem de mici, jucăm un fotbal ofensiv, plăcut ochiului. Suntem foarte mulţi jucători care au crescut în Academie, jucăm din ce în ce mai mult, ceea ce ne dă încredere, staff-ul tehnic ne dă încredere şi în momente mai puţin reuşite. Am dovedit că suntem buni, putem scoate rezultate”, a declarat Ianis Hagi pentru site-ul clubului Viitorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!