Ianis Hagi a explicat reţeta succesului Viitorului. “Am dovedit că suntem buni!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
07/04/2018, 17:03
Ianis Hagi a explicat reţeta succesului Viitorului. “Am dovedit că suntem buni!”

Căpitanul formaţiei FC Viitorul Constanţa, Ianis Hagi, a explicat reţeta succesului campioanei României şi consideră că este un punct în plus pentru echipa lui Gică Hagi faptul că jucătorii se cunosc de mici şi că joacă un fotbal ofensiv.

“Primul meu gând a fost să-mi ajut echipa, e cel mai important. Mereu m-am gândit să joc pentru echipă, pentru colegi, normal că în final ieşi şi tu în evidenţă când îţi faci treaba pe teren. Trecem printr-o perioadă foarte bună, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie.

“Staff-ul tehnic ne dă încredere şi în momente mai puţin reuşite!”

Chiar dacă am jucat un fotbal foarte ofensiv şi am marcat mult, şi apărarea a mers. Am primit doar patru goluri de la reluarea campionatului, ne facem treaba foarte bine şi în apărare, presingul îl facem avansat. Chiar dacă am schimbat mulţi jucători pe linia de fund am făcut faţă, am dovedit că avem jucători buni.

În atac am dovedit că suntem omogeni, ne cunoaştem de mici, jucăm un fotbal ofensiv, plăcut ochiului. Suntem foarte mulţi jucători care au crescut în Academie, jucăm din ce în ce mai mult, ceea ce ne dă încredere, staff-ul tehnic ne dă încredere şi în momente mai puţin reuşite. Am dovedit că suntem buni, putem scoate rezultate”, a declarat Ianis Hagi pentru site-ul clubului Viitorul.

Ştirea MOMENTULUI

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×