Fotbal international

Ianis, gol de ziua ”Regelui”! Hagi jr i-a adus victoria lui Rangers în primul meci ca titular. VIDEO

05.02.2020 | 23:44
Ianis gol de ziua Regelui Hagi jr ia adus victoria lui Rangers in primul meci ca titular VIDEO
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul Ianis Hagi a marcat primul său gol la Glasgow Rangers la chiar prima partidă ca titular, toate acestea chiar de ziua ”Regelui”.

Ianis, gol de ziua ”Regelui”

Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard în meciul de campionat cu Hibernian, chiar în ziua în care tatăl său, ”Regele” Gică Hagi a împlinit 55 de ani, iar noul transfer de pe Ibrix Park a adus toate cele trei puncte cu un gol marcat în minutul 84.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a înscris golul decisiv cu un șut din voleu de la 10 metri lateral stânga, balonul ajungând în colțul lung al porții oaspeților.

Hagi, ovaționat pe Ibrox Park

Internaționalul român a fost schimbat la doar patru minute după reușita decisivă, antrenorul Steven Gerrard dorind să primească ovațiile fanilor prezenți pe Ibrox Park.

ADVERTISEMENT

Glasgow Rangers a învins Hibernian, scor 2-1, în etapa a 25-a a campionatului Scoției și se află pe locul secund în clasament, la șapte puncte în urma rivalei Celtic Glasgow, dar cu un meci mai puțin disputat.

Gerrard, încântat de transferul lui Ianis

Cu o zi înainte de încheierea perioadei de transferuri,  Genk a decis să-l împrumute pe Ianis Hagi până la finalul sezonului la Glasgow Rangers. Scoțienii au opțiune de cumpărare definitivă în vară pentru suma de cinci milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a debutat deja la Glasgow Rangers, iar antrenorul Steven  Gerrard este încântat de calitățile sale și este convins că scoțienii au dat lovitura prin aducerea românului pe „Ibrox Stadium”.

Hagi va avea cântec pe Ibrox Park

Imediat după ce Ianis Hagi a fost prezentat oficial de Rangers, un fan al scoțienilor a propus un cântec în cinstea lui Ianis, pe care speră să-l adopte tot stadionul în momentul când românul marchează.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a oferit primele declarații de la sosirea la  Rangers și a mărturisit că este onorat să joace pentru o așa formație mare, cu o istorie bogată

ADVERTISEMENT
Tags: