Sport

Transferul carierei pentru Ianis Hagi? Ar putea ajunge în Premier League, alături de Steven Gerrard

Ianis Hagi e aproape să prindă transferul carierei. Steven Gerrard preia o echipă din Premier League și vrea să-l aibă alături pe tânărul internațional român.
10.11.2021 | 20:10
Transferul carierei pentru Ianis Hagi Ar putea ajunge in Premier League alaturi de Steven Gerrard
ADVERTISEMENT

Dorit insistent în Premier League, unde a scris istorie ca fotbalist, Steven Gerrard pare tentat să o părăsească pe Rangers, dar nu de unul singur. Potrivit presei britanice, alături de fostul mijlocaș de legendă al lui Liverpool, la Aston Villa ar putea ajunge și Ianis Hagi, în schimbul unei sume deloc de neglijat.

Chiar dacă în momentul de față este cotat la „doar” 6,5 milioane de euro, campioana Scoției nici nu concepe să accepte o ofertă care nu depășește pragul de 13 milioane. De când evoluează pe „Ibrox”, fiul lui Gică Hagi și-a trecut în cont 14 goluri și 20 de pase.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei. Ar putea ajunge la Aston Villa, alături de Steven Gerrard

Fiul legendarului Gheorghe Hagi, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câștigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, și se ridică la înălțimea numelui.

Versatilitatea românului este un lucru pe care Gerrard dorește să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mijlocaș lateral stânga sau dreapta, cât și mijlocaș ofensiv”, notează publicația engleză TalkSport.

ADVERTISEMENT

Alături de Ianis Hagi, pe lista de transferuri odată cu instalarea lui Steven Gerrard la Aston Villa se mai află Glen Kamara, Ryan Kent (ambii de la Rangers), precum și doi jucători ai lui Liverpool pe care tehnicianul i-a pregătit în perioada junioratului, Curtis Jones și Ben Woodburn.

„Aston Villa ar fi o mișcare tare pentru Steven Gerrard”

Posibila revenire a fostului său coleg – de data aceasta ca antrenor – în campionatul în care a scris istorie este privită cu ochi buni de Jamie Carragher. Cu atât mai mult la formația egipteanului Nassef Sawiris, al cincilea cel mai bogat patron din această competiție, cu o valoare estimată la 9 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Cred că Aston Villa ar fi o mișcare tare pentru Steven Gerrard. Pe de altă parte, a luat titlul sezonul trecut în fața lui Celtic și se află într-o poziție minunată să o facă din nou.

În mod ideal, ai vrea să rămâi la Rangers până la finalul sezonului și să pleci cu două titluri. Mai devreme sau mai târziu, va exista o șansă mare ca Gerrard să ajungă în Premier League.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, e o alegere grea. Dacă a fost ofertat de Aston Villa, nu cred că sunt multe job-uri în Premier League de unde să primească o ofertă mai bun de atât.

 Oamenii vorbesc despre Liverpool, dar ar putea să mai urmeze doi sau trei ani cu Jurgen Klopp. Însă nu mai găsești un job mai bun, așa că va fi o decizie grea pentru el”, a punctat fostul mare fundaș al lui Liverpool.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,00 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Islanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT