Fotbal international

Ianis Hagi a aflat când revine pe teren cu Glasgow Rangers. Visul unui nou titlu după 10 ani

06.07.2020 | 17:19
Ianis Hagi a aflat cand revine pe teren cu Glasgow Rangers Visul unui nou titlu dupa 10 ani
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi a aflat când revine pe teren cu Glasgow Rangers în noul sezon al campionatului Scoției, după ce actuala ediție a fost încheiată prematur.

Federația Scoțiană de Fotbal a decis să nu mai reia ediția 2019-20202 a campionatului și a declarat-o pe rivala Celtic Glasgow campioană pentru a noua oară consecutiv.

ADVERTISEMENT

Rangers a câștigat ultimul titlu în 2011 și după zece ani de abstinență fanii sunt disperați să vadă din nou trofeul pe Ibrox Park. Iar toate visele par a fi legate de transferul definitiv al lui Ianis Hagi.

Glasgow Rangers și Ianis Hagi revin în Scoția pe 1 august

Federația Scoțiană de Fotbal a stabilit programul pentru sezonul 2020-2021 al campionatului, iar The Sun a anunțat că Glasgow Rangers și Ianis Hagi vor reveni pe teren la 1 august cu un meci în deplasare cu FC Aberdeen.

ADVERTISEMENT

Prima apariție a internaționalului român pe Ibrox Park în viitoarea stagiune se va produce o săptămână mai târziu, la 8 august, într-un meci cu St. Mirren. Primul duel cu rivala Celtic va avea loc în deplasare, la 17 octombrie, în timp ce returul de pe Ibrox Park a fost programat la 2 ianuarie 2021.

Între prima și a doua etapă din campionatul scoțian, Glasgow Rangers va juca în deplasare cu Bayer Leverkusen, în manșa retur a optimilor de finală ale Europa League. În tur, scoțienii au pierdut acasă cu 1-3, iar dacă vor produce surpriza la Leverkusen vor fi nevoiți să-și amânte câteva întâlniri de campionat pentru a putea participa la turneul Final 8 din Germania.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii mai, conducătorii lui Glasgow Rangers au decis  să-l achiziționeze definitiv pe internaționalul român Ianis Hagi de laa RC Genk și au plătit pentru transferul său trei milioane de lire sterline, plus alte bonusuri.

Presa a dezvăluit că cel care a insistat pentru achiziționarea lui Ianis Hagi a fost chiar marele Steven Gerrard, care a hotărât să-i plătească un salariu de un milion de lire sterline pe an pentru cele trei sezoane din contract.

ADVERTISEMENT

Adulat de fanii de pe Ibrox Park, Ianis Hagi a fost folosit ca imagine de Glasgow Rangers la prezentarea echipamentului creat de firma Castore și pe care formația scoțiană îl va folosi la partidele de acasă din sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT
Tags: