Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ianis Hagi a ajuns la spital după România – Olanda 0-3! Are nevoie de un control amănunțit

Ianis Hagi a ajuns la spital după înfrângerea suferită de România în confruntarea cu Olanda, scor 0-3, pentru a face un control amănunțit.
Ianis Hagi a ajuns la spital dupa Romania  Olanda 03 Are nevoie de un control amanuntit
Ianis Hagi a ajuns la spital după România - Olanda. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În debutul meciului, Ianis Hagi a avut un duel în careul Olandei, fiind lovit cu brațul de către Denzel Dumfries, care i-a spart capul. Totuși, fotbalistul naționalei a continuat meciul, jucând cu un bandaj la cap.

Ianis Hagi a ajuns la spital după România – Olanda

Ianis Hagi a ajuns la un spital din Munchen după ce România a fost eliminată la Campionatul European din Germania. Acesta va fi tratat după ce și-a spart capul în meciul cu Olanda.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre lovitura primită de Ianis Hagi, însă a spus că nu își face griji pentru el, fotbalul fiind un sport de contact: „Nu m-am speriat la accidentarea lui Ianis, face parte din joc, fiind un sport de contact”.

„Felicitări tutoror jucătorilor, antrenorilor, suporterilor, staff-ului! Au făcut cunoscută România din nou, de aici începe un proces de creștere. Ar trebui să fie mândri. Trebuie să avem mai multă încredere și mai multă personalitate.

ADVERTISEMENT

Mai mulți jucători au arătat lucruri foarte bune. Trebuie să ne dorim mai mult. Sunt mândru de întreaga echipă a României, merită”, a mai spus Gică Hagi.

„Au intrat în istorie!”

Gică Hagi a vorbit și despre parcursul României de la Campionatul European din Germania, felicitându-i pe „tricolori” pentru performanțele obținute: „Au intrat în istorie, au făcut lucruri foarte bune.

ADVERTISEMENT

Am avut oportunități, dar Olanda a fost pregătită foarte bine, a controlat ritmul și intensitatea jocului. Noi am făcut cât am putut, dar e un proces și trebuie să înveți din el.

Noi trebuie să ne uităm înainte, să vedem ce putem face pentru a deveni mai buni și de a face performanțe și mai mari. Dispar întrebările, ei ne-au arătat că pot. Trebuie doar să facem lucrurile mai bine”. 

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a reușit să marcheze la EURO 2024, însă a reușit să obțină un penalty extrem de important în meciul cu Slovacia, pe care l-a transformat fără emoții Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT
9.00 este cota Betano pentru pronosticul „Olanda câștigă Euro 2024”