Sport

Ianis Hagi știe când va fi din nou în formă maximă pentru Rangers și echipa națională. Ce a spus despre transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux, anunțat la FANATIK SUPERLIGA

Ianis Hagi a anunțat când va putea juca din nou un meci întreg la Rangers. Fotbalistul român a vorbit despre Alexi Pitu, ajuns în această iarnă la Bordeaux.
05.02.2023 | 13:08
Ianis Hagi stie cand va fi din nou in forma maxima pentru Rangers si echipa nationala Ce a spus despre transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux anuntat la FANATIK SUPERLIGA
Ianis Hagi a anunțat când va putea evolua un meci întreg la Rangers. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a bifat primele minute oficiale de la accidentarea care l-a făcut să stea pe bară mai bine de un an. Fiul lui Gică Hagi a mărturisit când va fi capabil să joace un meci întreg, după ce a lipsit din lot și a fost rezervă la ultimele două meciuri ale lui Rangers.

Când va putea Ianis Hagi să joace un meci întreg: „Nu depinde doar de mine”

Pe 21 ianuarie 2022, într-un meci din Cupa Scoției, Ianis Hagi a suferit o accidentare groaznică și a fost nevoit să stea departe de gazon mai mult de un an. După ce a bifat primele minute oficiale la Rangers, Hagi a dezvăluit când va fi apt pentru un meci întreg.

ADVERTISEMENT

„Să joc 90 de minute? Să zic trei-patru săptămâni. Nu depinde doar de mine, de convocare. Clar că trebuie să joc și să o fac bine. Sunt pe teren, sunt bine fizic, mental la fel. Acum încerc să joc cât mai multe minute și să fiu pregătit cât de repede pot. 

Cei pe care îi iubesc, prietena mea, familia mea, cei care îmi sunt apropiați au făcut chestii pentru mine pe care aveam nevoie să mi le facă mama la doi, trei ani. Am realizat că multă lume chiar mă iubește”, a declarat Ianis Hagi, în „Interviul de 10” de la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, despre misiunea României de a se califica la Euro 2024: „Ce este frumos în viață și nu este greu?”

România va debuta în preliminariile pentru Campionatul European din 2024 pe 25 martie, în deplasare cu Andorra. Ianis Hagi consideră că nu talentul este elementul care le lipsește „tricolorilor”.

„Mereu va fi greu. Vrei să ajungi la un turneu final? Este greu. Dar ce este frumos în viață și nu este greu? Vrem să ne calificăm la un turneu final, trebuie să suferim, să credem în noi, să avem curaj și am mai spus-o în trecut, talent este. Îmi știu colegii, știu jucătorii, cu siguranță talent avem. 

ADVERTISEMENT

Păreri sunt peste tot. Fiecare are dreptul la opinii. La echipa națională sunt cei mai buni 25 de jucători din România și e normal să ai așteptări. Este o grupă cu meciuri unde trebuie să fim pregătiți pentru fiecare bătălie. Puteam să avem o Franța sau o Germania, dar avem Elveția. Într-adevăr e mai bine”, a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi a luat legătura cu Alexi Pitu, transferat la Bordeaux: „Am experiență față de el”

Gică Hagi a dat lovitura în perioada de mercato din iarnă și l-a cedat pe Alexi Pitu la Bordeaux pentru două milioane de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Este o diferență foarte mare între a fi talentat și un fotbalist foarte bun. Alexi știe chestia asta. Am vorbit cu el și cu mai mulți, vorbim între noi. Știm responsabilitatea pe care o avem și pe care o am. Nu mă feresc să spun că părerea mea este că suntem pregătiți. 

(n.r. în comparație cu Alexi Pitu) Nu mă simt bătrân, dar simt că am experiență față de el. Am toată cariera în față, sper să mai joc încă 15 ani cel puțin”, au fost cuvintele lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi urmărește tenis în timpul liber: „A fost altfel Australian Open fără Simona Halep”

Ianis Hagi se uită la tenis în timpul liber, în special la turneele mari, însă fotbalistul în vârstă de 24 de ani a precizat că altfel arată acum „sportul alb” fără Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj.

„(n.r. Simona Halep) A fost altfel Australian Open fără ea. Mai ales că a fost pe circuit în ultimii 10 ani, la nivelul cel mai înalt. Toți ne-am uitat, toți am urmărit-o, toți am susținut-o. Ce a reușit să facă Simona e unic și ne-a dat speranță tuturor”, a mai spus fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi ar putea bifa o nouă apariție în tricoul lui Rangers pe 12 februarie. Vicecampioana Scoției joacă în Cupă cu Patrick Thistle.

ADVERTISEMENT