Tricoul lui Ianis, oferit la insistenţele lui Hagi, scos la vânzare

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
11/02/2018, 17:45
Tricoul lui Ianis, oferit la insistenţele lui Hagi, scos la vânzare GALERIE FOTO

Ianis Hagi a fost abordat de unul dintre copiii de mingi de la meciul Viitorului Constanţa cu Juventus Bucureşti, de la Ploieşti (VEZI DETALII AICI). Iniţial, “decarul” campioanei a refuzt să-i dea acestuia tricoul de joc, însă a cedat insistenţelor tatălui său.

“N-am voie să dau tricoul, dar când zice Mister nu pot să refuz”, a spus Ianis la final de meci. “Dă, bă, tricoul băiatului”, a strigat Hagi la el când a văzut că fiul său îl ignoră pe băiat.

L-a scos la vânzare

Tricoul lui Ianis Hagi a fost scor la vânzare pe internet în această dimineaţă, la preţul de 1.500 de lei. Cel care îl vinde specifică în anunţ că nici măcar nu l-a spălat: “Tricoul lui Ianis. Preţ 1.500 lei, doar de el utilizat, nu l-am spălat”, se arată în anunţul celui care a primit cadou tricoul lui Ianis.

În partida Juventus Bucureşti – Viitorul Constanţa, Ianis Hagi a reuşit unicul gol al meciului, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-4, 6-1. Două victorii în șase ore și calificare în semifinale pentru româncă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×