Tricoul lui Ianis, oferit la insistenţele lui Hagi, scos la vânzare

viitorul constanta, ianis hagi, liga 1, gheorghe hagi

Gica Hagi l-a pus pe fiul său să dea tricoul unui copil de mingi după meciul cu Juventus Bucureşti, iar puştiul l-a scos la vânzare pe internet.

Ianis Hagi a fost abordat de unul dintre copiii de mingi de la meciul Viitorului Constanţa cu Juventus Bucureşti, de la Ploieşti (VEZI DETALII AICI). Iniţial, "decarul" campioanei a refuzt să-i dea acestuia tricoul de joc, însă a cedat insistenţelor tatălui său.

"N-am voie să dau tricoul, dar când zice Mister nu pot să refuz", a spus Ianis la final de meci. "Dă, bă, tricoul băiatului", a strigat Hagi la el când a văzut că fiul său îl ignoră pe băiat.

L-a scos la vânzare

Tricoul lui Ianis Hagi a fost scor la vânzare pe internet în această dimineaţă, la preţul de 1.500 de lei. Cel care îl vinde specifică în anunţ că nici măcar nu l-a spălat: "Tricoul lui Ianis. Preţ 1.500 lei, doar de el utilizat, nu l-am spălat", se arată în anunţul celui care a primit cadou tricoul lui Ianis.

În partida Juventus Bucureşti - Viitorul Constanţa, Ianis Hagi a reuşit unicul gol al meciului, dintr-o lovitură de pedeapsă.