Fotbal international

Ianis Hagi „livrează” titlul 55 pentru Rangers! Cât costă tricoul de gală al campionilor lui Gerrard

07.03.2021 | 18:28
Ianis Hagi livreaza titlul 55 pentru Rangers Cat costa tricoul de gala al campionilor lui Gerrard
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și Rangers au devenit oficial campioni în Scottish Premiership, după ce rivala Celtic nu a reușit decât o remiză albă pe terenul lui Dundee United. Este primul titlu pentru Rangers, după 10 ani de pauză.

Tricou de gală pentru Rangers. Costă aproape 370 de lei!

UPDATE, 7 martie, ora 18:40 / Rangers nu pierde timpul și a pus deja la vânzare un tricou prin care celebrează câștigarea titlului cu numărul 55 în Scoția. Pe tricou sunt btodate cu auriu numele și logo-ul sponsorului tehnic, textul „CHAMPIONS 55 20/21” și emblema lui Rangers. Prețul unui astfel de tricou, care poate fi deja pre-comandat, este de 65 de lire sterline, adică aproape 370 de lei.

ADVERTISEMENT


BBC îl laudă pe Stevie G

UPDATE, 7 martie, ora 17:45 / Presa britanică a lăudat prestația lui Steven Gerrard la cel de-al treilea sezon pe banca lui Rangers. Cei de la BBC subliniază numărul mic de puncte pierdute de echipa de pe Ibrox: „Rangers a câștigat titlul pentru prima pară din 2011. Steven Gerrard a oprit-o pe rivala Celtic din goana către cel de-al 10-lea trofeu intern consecutiv, la cel de-al treilea sezon pe care îl petrece pe Ibrox. Rangers a pierdut doar opt puncte în actualul sezon, înregistrând 28 de victorii în 32 de etape. Formația lui Stevie G a marcat 77 de goluri și a primit doar nouă, iar primul meci pe care îl va juca din postura de campioană va fi pe 21 martie, pe terenul rivalei Celtic”.


Celtic recunoaște supremația lui Rangers: „Trebuie să acceptăm asta”

UPDATE, 7 martie, ora 17:06 / După 0-0 cu Dundee United, rezultat care a trimis titlul la pe Ibrox, John Kennedy, manager interimar al lui Celtic, a recunoscut supremația din acest sezon a rivalei: „Sunt dezamăgit că nu am câștigat meciul, după câte ocazii de gol am avut. Am dominat clar jocul și trebuia să conducem cu două-trei goluri diferență la pauză. Portarul lor a fost incredibil.

ADVERTISEMENT

Rangers a fost mai bună decât noi pe parcursul acestui sezon. Trebuie să acceptăm asta. Am avut foarte mult succes pe plan intern și la un moment dat trebuia să vină acest hop. Nu vom renunța și nu vom lăsa pe altcineva să domine Premiership. Va trebui să urcăm din nou unde ne este locul”, a declarat Kennedy, pentru SkySports.


Rangers a primit o centură WWE personalizată

UPDATE, 7 martie, ora 16:50 / Mare fan Rangers, scoțianul Drew McIntyre (n.r.- Drew Galloway) le-a făcut un cadou favoriților săi, imediat după ce a primit vestea că echipa lui Gerrard e noua campioană din Scottish Premiership.

ADVERTISEMENT

Dublu campion WWE, wrestlerul poreclit „The Scottish Warrior” a anunțat pe contul oficial de Twitter că Ianis Hagi și colegii săi vor primi o replică a centurii mondiale cu însemnele clubului.

„Și eu și voi am avut suișuri și coborâșuri, dar cu toții am muncit mai mult decât oricine altcineva pentru a deveni din nou campioni. Felicitări, Rangers, campioana Scoției! Centura asta e a voastră”, a fost mesajul lui Drew McIntyre.

ADVERTISEMENT

 


Prima reacție a lui Ianis Hagi: „55 livrat!”

UPDATE, 7 martie, ora 16:20 / Ianis Hagi a reacționat după ce a aflat că a cucerit primul titlu de campion din cariera de fotbalist. Românul a postat pe Twitter mesajul „55 delivered” (n.r. trad. – 55 livrat), cu aluzie la faptul că este cel de-al 55-lea titlu de campioană câștigat de Rangers în istoria clubului.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 7 martie, ora 16:10 /

Reușita oamenilor lui Steven Gerrard era doar o chestiune de timp, iar succesul de sâmbătă cu St. Mirren a fost penultimul pas necesar înaintea oficializării acestui succes istoric.

Fanii echipei lui Ianis Hagi jubilează și plănuiesc celebrări spectaculoase pe străzile din Glasgow, în ciuda restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Ianis Hagi a devenit campion al Scoției! Celtic s-a încurcat la Dundee

După succesul cu 3-0 împotriva lui St. Mirren, la capătul unui meci în care cel de-al treilea gol a fost marcat de românul Ianis Hagi, Rangers nu mai avea de așteptat decât un pas greșit al lui Celtic în meciul cu Dundee.

Iar „catolicii” nu i-au dezamăgit pe fanii eternei rivale din capitala Scoției și s-au împiedicat în meciul de duminică, reușind să obțină doar o remiză albă. Astfel, Rangers a cucerit încă un titlu.

Este al 55-lea din istoria clubului și primul după o pauză de nu mai puțin de zece ani, perioadă în care clubul a trebuit să o ia de la zero, din ligile inferioare, în urma problemelor financiare grave de la începutul anilor 2010.

  • Din 2011 nu a mai câștigat Rangers titlul în Scoția;
  • 55 de titluri are în palmares trupa de pe Ibrox Stadium.

Ianis Hagi a dat ultimul gol al lui Rangers, înainte de câștigarea matematică a titlului

Ianis Hagi a jucat un rol important în succesul lui Rangers, fiind unul dintre cei mai importanți oameni creativi ai echipei. Românul a adunat 26 de apariții în campionat pentru noua campioană a Scoției.

Hagi a marcat de șase ori și a oferit și nouă pase decisive, reușind astfel să devină un erou pentru fanii lui Rangers care nu contenesc cu laudele la adresa celui pe care îl consideră „mai bun decât tatăl său”.

Mijlocașul român, care a fost convocat de Mirel Rădoi pe lista preliminară pentru primele meciuri din calificările la CM 2022 a fost jucătorul care a înscris ultimul gol al lui Rangers înainte ca echipa de pe Ibrox să devină oficial campioană.

  • 6 goluri și 9 assist-uri a oferit Ianis Hagi în campionatul Scoției în acest sezon;
  • 26 de apariții a strâns Ianis în prima ligă pentru Ranagers.
ADVERTISEMENT