Fotbal international

Ianis Hagi a fost criticat de fani la primul joc din noul sezon: ”Nu l-am văzut niciodată jucând atât de slab!”

02.08.2020 | 13:32
Ianis Hagi a fost criticat de fani la primul joc din noul sezon Nu lam vazut niciodata jucand atat de slab
ADVERTISEMENT

Fiul lui Gică Hagi nu a evoluat bine în meciul câștigat de Rangers cu 1-0 contra lui Aberdeen. În prima etapă a campionatului, Ianis Hagi nu a izbutit să marcheze.

Hagi junior a fost înlocuit de Steven Gerrard după 77 de minute. A fost singura schimbare efectuată de fostul fotbalist. Fanii lui Rangers l-au criticat pe Ianis pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Suporterii echipei lui Hagi au utilizat cuvinte grele la adresa lui Ianis: ”Ce să mai spun despre Hagi? Ar fi bine să i se dea o zi liberă. A fost stricat”, a postat cozy1872.

Ce au postat fanii lui Rangers după prestația slabă a românului

”Hagi a fost slab. Mai slab decât l-am văzut vreodată. Totuși, nu pot să mă plâng de Aribo”, a scris Sandy Cameron. ”Hagi era îngrozitor. Ar fi trebuit să fie schimbat cu mult înainte”, a spus și Colin.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a spus că este fericit după succesul obținut de echipa sa și este cu gândul la meciul pe care Rangers îl va juca în Europa League contra lui Leverkusen.

”Am revenit cu o victorie dificilă în deplasare. Să o ținem tot așa! Vin nopțile de Europa League în cel mai scurt timp…”, a declarat Ianis Hagi pe contul lui de Twitter. Leverkusen pleacă favorită în duelul din Europa după ce a câștigat în meciul tur cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Ce a scris presa din Scoția despre Hagi

”Românul inteligent ar fi putut lua mingea și să lege jocul. Dar micul lui artificiu i-a permis lui Morelos să ajungă la minge și apoi să îi trimită o pasă simplă lui Kent, scăpat singur cu portarul spre gol”, au scris cei de la The Scottish Sun.

Pe 6 august, de la ora 19:55, Bayer Leverkusen va primi vizita lui Glasgow Rangers, meci care va conta pentru manşa retur a optimilor de finală din Europa League. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus.

ADVERTISEMENT

3,5 milioane de euro au plătit scoțienii pentru a-l aduce pe Ianis Hagi de la Genk. 12 meciuri a bifat românul pentru Rangers în sezonul trecut și a reușit să înscrie 3 goluri.

ADVERTISEMENT