Fotbal international

Ianis Hagi a intrat în atenția portughezilor după ce a eliminat Braga: „Demonstrează că nu este doar băiatul lui tata”

15.03.2020 | 10:07
Ianis Hagi a intrat in atentia portughezilor dupa ce a eliminat Braga Demonstreaza ca nu este doar baiatul lui tata
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a intrat în atenția portughezilor după ce a contribuit decisiv, cu două goluri marcate, la calificarea lui Rangers în optimile Europa League, în dauna celor de la Braga. Publicația Paraeles i-a dedicat un material lui Ianis, titrat: „Demonstrează că nu este doar băiatul lui tata”.

Ianis Hagi, în atenția portughezilor

Ianis Hagi a fost transferat în vara anului trecut de Genk, însă prestațiile din prima parte a sezonului nu i-au convins pe belgieni, care au decis să îl împrumute în Scoția, la Rangers.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a avut un început bun de „mandat” la echipa antrenată de Steven Gerrard, iar „dubla” din turul cu Braga, din șaisprezecimile Europa League, câștigată de Rangers cu 4-2 la general, a atras atenția portughezilor.

Publicația Paraeles i-a dedicat un material lui Ianis Hagi, titrat „Demonstrează că nu este doar băiatul lui tata”, în care este analizată cariera jucătorului până la 21 de ani, presărată atât cu perioade mai puțin reușite, la Fiorentina și Genk, cât și cu evoluții notabile, la Viitorul și la Rangers.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a explodat la Viitorul, un club patronat și antrenat de Gheorghe Hagi. A eșuat la Fiorentina și Genk, dar a devenit un jucător important la Rangers.

Chiar dacă Rangers pare că a pierdut din nou titlu în fața lui Celtic, mijlocașul Ianis Hagi a fost una dintre piesele importante din echipa lui Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT

Ianis a ajuns în ianuarie la Rangers, sub formă de împrumut de la Genk, iar începutul nu putea fi mai bun, Braga știe mai bine, fiul uriașului Gheorghe Hagi reușind să marcheze de două ori în meciul din Europa League.

Ianis Hagi a debutat la echipa tatălui său, Viitorul, dar încercările de afară, de la Fiorentina și Genk, nu au fost cele mai reușite, însă mutarea pe tărâm scoțian se pare că a fost cea mai inspirată decizie”, au scris portughezii de la Paraeles.

ADVERTISEMENT

Campionatul din Scoția, suspendat

Fotbalul din Scoția, precum cele mai multe dintre competițiile din Europa, a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Prima etapă suspendată propunea derby-ul Scoției, Rangers – Celtic, meci care punea față în fețe cele două rivale istorice, care au luptat și pentru titlu în acest sezon.

De la mutarea la Rangers, Ianis Hagi a evoluat în 12 partide, în care a reușit să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive.

ADVERTISEMENT