Fotbal international

Ianis Hagi a marcat primul gol al sezonului și le-a închis gura criticilor! Rangers, lider în Scoția. Video

29.08.2020 | 20:00
Ianis Hagi a marcat primul gol al sezonului si lea inchis gura criticilor Rangers lider in Scotia Video
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a marcat primul său gol din acest sezon pentru Rangers. “Prințul” a fost pe fază la o lovitură de cap a lui Roofe și a trimis în poartă mingea care a ricoșat din bară. 

Reușita lui Ianis vine după ce a fost criticat de fanii lui Rangers că nu are evoluții la nivelul din finalul sezonului precedent. Astfel, golul cade la fix, mai ales că jucătorul lui Rangers a fost convocat și de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Ianis a revenit printre titularii lui Rangers după ce, etapa trecută, Steven Gerrard l-a folosit doar din minutul 86 al meciului câștigat împotriva lui Kilmarnock.

UPDATE 29 august, ora 21:22 / Glasgow Rangers s-a impus cu 2-0 în deplasare cu Hamilton și ocupă fotoliul de lider în prima divizie scoțiană, cu 16 puncte după 6 etape. Pe locul 2 e Hibernian, cu 13 puncte din 5 jocuri, în timp ce Celtic e pe 4, cu 7 puncte după 3 meciuri.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a evoluat pentru Rangers până în minutul 83, când a fost înlocuit cu Arfield.


Ianis Hagi a marcat primul gol al sezonului și le-a închis gura criticilor

Criticile au fost destul de multe la adresa lui Hagi în acest început de sezon și presa din Scoția titra că și-a pierdut locul de titular la Rangers, însă Gică Popescu a ținut să îi liniștească pe contestatari:

VEZI VIDEO GOLUL LUI HAGI:

“Ghinionul lui Ianis este că jucat extraordinar atunci când a venit la Rangers sub formă de împrumut! Atunci a ridicat atât de sus ștacheta încât toată lumea are acum așteptări mari.

ADVERTISEMENT

“Steven Gerrard i-a dat încredere și va face din el un jucător mai bun”

Presiunea pe care trebuie să o suporte acum la Rangers, sau înainte la Fiorentina și Genk, nu se compară deloc cu ceea ce îndura când era la Viitorul cu tatăl său manager!

Așa că se va descurca. Steven Gerrard i-a dat încredere și va face din el un jucător mai bun. Ianis știe ce se dorește de la el și nu va păcăli pe nimeni”

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, cel mai bine plătit de la Rangers

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers în această vară de la Genk. Scoțienii au plătit 3,5 milioane de euro în pandemie pentru transferul definitiv al jucătorului român.

Scoțienii scriu că Ianis Hagi este cel mai bine plătit fotbalist de la Rangers. El primește 21.000 de euro săptămânal, în condițiile în care media salarială a echipei lui Steven Gerrard este undeva la 14.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT