Cele mai citite

Video. Hagi junior, gol de generic şi gesturi de frustrare

Ianis Hagi a marcat un gol absolut fabulos în meciul echipelor de tineret dintre Fiorentina şi Chievo, după care şi-a manifestat nervozitatea printr-un gest îndreptat către tribună.
04.12.2017 | 11:47
Video. Hagi junior, gol de generic şi gesturi de frustrare

Ianis Hagi continuă să fie pur şi simplu ignorat de către antrenorul echipei mari a Fiorentinei, Stefano Pioli. Internaţionalul român de tineret nu a intrat absolut deloc în vederile antrenorului grupării toscane de la venirea acestuia pentru meciurile oficiale, deşi presa din Italia privea foarte optimist aportul lui Hagi Junior începând cu acest sezon pentru squadra viola, pentru că Pioli a început pregătirile din vară cu Ianis titular în primele meciuri şi acesta îl răsplătise cu câteva goluri.

Weekendul trecut Ianis a fost trimis din nou la echipa de tineret, dar această decizie ascute şi mai mult starea de frustrare a jucătorului, care nu mai suportă statutul de jucător indezirabil şi vrea să plece în iarnă, având deja o ofertă concretă de la Pescara, în Serie B. Hagi Junior a intrat pe teren la meciul cu Chievo afişând vizibil starea prin care trece, dar asta nu l-a împiedicat să îşi arate din nou clasa, printr-un gol aproape incredibil.

Ce spune fostul antrenor de la tineret despre Ianis Hagi

Ianis a marcat un gol care a fost aplaudat şi de jucătorii echipei adverse, cu un şut la vinclu din unghi foarte închis, poziţie din care aproape toţi fotbaliştii ar fi centrat. Imediat după ce a înscris Hagi s-a întors cu faţa spre tribună şi a făcut un gest către cineva din tribună. Ziariştii toscani se gândesc şi la faptul că ar putea fi vorba chiar de omul care l-a marginalizat pe Ianis, antrenorul Stefano Pioli.

“Ianis a demonstrat constant că are un talent uriaş. Problema din stagiunea precedentă a fost de ordin fizic, dar ştiu că s-a lucrat la asta, a existat un program separat de pregătire. Vă pot asigura însă că este un băiat cu calităţi tehnice remarcabile” a declarat fostul antrenor de la tineret, Frederico Guid. Ianis a venit pe 2 milioane de euro, dar acum mai valorează doar 750.000. A jucat în total doar o repriză, din două apariţii, la echipa mare, 15 la cea de tineret, dând şase goluri.

VEZI VIDEO


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri