Fotbal intern

Ianis Hagi, lăudat de un jucător al Fiorentinei: “Mare fotbalist”

Noul jucător de la Viitorul Constanţa, Ianis Hagi, e lăudat de un fost coleg de la Fiorentina. Ce zice de fiul "Regelui".
20.01.2018 | 20:34
Ianis Hagi, lăudat de un jucător al Fiorentinei:

Fost coleg al lui Hagi jr. la echipa Primavera a Fiorentinei, Gabriele Gori, spune că Ianis nu a primit suficiente şanse din partea lui Stefano Pioli:

”Ianis Hagi este un mare fotbalist! Poate nu a avut spaţiu şi timp să arate de ce este în stare la Fiorentina, dar în vestiar a fost un baiat de mare caracter, extraordinar de modest. Sunt convins că în România va reuşi să le arate tuturor că are valoare. Acum, e timpul pentru revanşă, trebuie să reuşească să-şi exprime talentul în România”, a spus Gori.

Ianis Hagi, bucuros de revenire

Fiul lui Gică Hagi a revenit în Liga 1 Betano, la un an şi jumătate distanţă de la plecarea la Fiorentina: ”Mă simt bine, deşi e mult de muncă. Este o perioadă grea, cu multe antrenamente şi multe meciuri, dar este bine pentru că acumulăm şi sperăm să fim gata când începe campionatul. Abordăm fiecare meci la victorie, aşa cum am fost învăţaţi de mici. Sper să jucăm bine în aceste meciuri, să scoatem maximum din ele şi să ne calificăm în play-off. Tata promovează mulţi tineri. Suntem pe un drum bun, anul trecut am ieşit campioni cu o echipă foarte tânără.

Nu pot să spun că este un nou început. În fotbal sunt şi lucruri mai puţin bune şi trebuie să ştii să treci peste ele. Consider că m-am maturizat, în teren şi în afara lui, am învăţat multe lucruri la Fiorentina şi am crescut din multe puncte de vedere. Sper să progresez de la zi în zi”, a spus Ianis.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri