Fotbal intern

Ianis Hagi a povestit întâlnirea cu Rivaldo: „Nu mă gândeam vreodată că voi fi aplaudat de el”

14.04.2019 | 00:01
Ianis Hagi a povestit intalnirea cu Rivaldo Nu ma gandeam vreodata ca voi fi aplaudat de el

Ianis Hagi a marcat un gol superb în partida Viitorul – U Craiova, scor 2-1, reușita sa fiind aplaudată din tribună de marele Rivaldo. Ianis a dezvăluit la finalul partidei cum a decurs întâlnirea dintre Rivaldo și jucătorii de la Viitorul. 

Ianis Hagi a povestit întâlnirea cu Rivaldo

„Ne doream victoria pentru că știam că putem să ne apropiem de Craiova. Jucam acasă, eram în formă bună. Acum jucăm fotbal doar din plăcere, nu mai avem presiune. A fost presiune până să intrăm în play-off. Asta e mentalitatea noastră, jucăm de plăcere. Trebuie să fim mai atenți, am luat gol repede, dar am dominat meciul. E normal să fim motivați la fiecare meci. Dacă la 20 de ani n-ai motivație, atunci când. Am fost tare surprins când m-am întâlnit prima dată cu Rivaldo. Îl mai așteptăm la meciuri, la antrenamente. Nu mă gândeam vreodată că voi fi aplaudat de el. A fost la antrenamente asearaă 20 de minute. Toți ne uitam la el. A fost ceva incredibil pentru noi.

Ajax e o echipă cu renume, care produce jucători pe bandă rulantă. Nu știu daăc voi ajunge. Dacă va fi vreodată interes de acolo, vedem. Eu îmi doresc cel mai mult acum să-mi ajut echipa” – a spus Ianis Hagi la Digisport. 

„Da, mi-a purtat noroc tata. Am făcut un meci bun, iar cel mai important e că am câștigat meciul. Eu îmi doresc să marchez în fiecare meci, nu doar când e tatăl meu în tribună. Tata s-a antrenat puțin cu noi aseară. Ne dorim să terminăm sezonul pe locul 3. Sunt foarte fericit aici. Niciodată nu m-am simțit așa cum mă simt aici. Mă simt foarte bine” – a spus Rivaldinho la Digisport. 

Tags: