Sport

Ianis Hagi a primit un cadou fabulos! Bolid de 150.000 de euro din partea unui sponsor. GALERIE FOTO

29.06.2019 | 19:29
Ianis Hagi a primit un cadou fabulos Bolid de 150000 de euro din partea unui sponsor GALERIE FOTO

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei de tineret la EURO U21, contribuind la o performanță istorică: accederea României în semifinale pentru prima dată în istorie

Ianis Hagi a primit un cadou fabulos!

Cu două goluri marcate, un penalty obținut, dar și o mulțime de pase bune, Ianis s-a remarcat la Campionatul European, iar acum așteaptă un transfer la o echipă de top din Europa. Până la realizarea acestui transfer, Ianis se bucură din plin de vacanță.

Automobile Bavaria, unul dintre sponsorii clubului Viitorul, dar și brand al cărui Ianis este reprezentant în România, i-a pregătit jucătorului un cadou fabulos: noul model BMW i8, evaluat la 150.000 EUR. Vezi imagini cu bolidul în galeria foto de mai sus.

Ianis Hagi se va transfera de la Viitorul în următoarele zile, așa cum au anunțat recent chiar tatăl său Gică Hagi, dar și Gică Popescu, noul președinte al clubului. Ajax, Sevilla, Arsenal și, mai nou, Barcelona sunt câteva dintre echipele de top din Europa care au pus ochii pe jucătorul în vârstă de numai 20 de ani.

Acesta a avut o experiență nefericită la Fiorentina, unde a stat doi ani fără să joace, dar revenirea în Liga 1 la Viitorul l-a ajutat să devină mai bun decât atunci când a plecat. Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 în sezonul 2018/19, cucerind și primul său trofeu din carieră: Cupa României.

La EURO U21 a marcat în partidele cu Croația și cu Anglia. Cel mai mult a impresionat însă prin viziunea pe care a arătat-o pe teren, pasele sale în adâncime aducând mereu pericol pentru defensivele adverse. Ianis a scos un penalty în semifinala cu Germania, iar apoi a contribuit la golul secund. În repriza secundă însă, din cauza oboselii, Hagi a comis penalty-ul din care nemții au egalat la 2.

Tags: