Cele mai citite

Ianis a revenit în ţară. Hagi: “Aici rămâne, nu mai pleacă!”

Gică Hagi s-a întors din Italia alături de fiul său Ianis. Fostul mare internaţional român a negociat intens în ultimele zile transferul definitiv al lui Ianis pentru suma de 2 milioane euro.
07.01.2018 | 13:59
Ianis a revenit în ţară. Hagi:

Gică Hagi nu mai vrea sub nici o formă să îl mai lase pe fiul său Ianis la Florenţa. După un an şi jumătate în care puştiul a prins cu totul minute preţ de o repriză în două apariţii la nivel de Serie A şi acestea în ediţia precedentă, Regele consideră că Ianis a pierdut un an şi jumătate din carieră. Faptul că a îmbrăcat tricoul echipei de tineret a Fiorentinei şi a marcat destule goluri nu îl mulţumeşte în nici un fel pe Hagi senior, care consideră că partea italiană şi-a încălcat flagrant angajamentele făcute în vara lui 2016, la semnarea contractului.

Gică şi fiul său au revenit în ţară, însă situaţia nu este încă tranşată definitiv. Italienii l-au cumpărat cu 2 milioane de euro, iar Hagi s-a dus la Florenţa pentru a plăti 2 milioane euro, suma dată de italieni la transfer, în vara lui 2016 – VEZI AICI DETALII a izbit însă de refuzul directorului general al toscanilor, Pantaleo Corvino, care pretinde mai mulţi bani, pe argumentul că fiind în Italia, la un club cu nume, cota lui Ianis ar fi crescut.

Italienii vor mai mulţi bani pe Ianis Ha

Hagi însă, deşi admite că negocierile nu sunt nici pe departe aproape de finalizare, este ferm în decizia ca fiul său să nu mai revină la Florenţa. ”Tratativele sunt avansate, chiar foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul în Liga 1. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în această iarnă cu echipa FC Viitorul”

Nu doreşte sub nici o formă să îl mai lase la echipa toscană. “Aici rămîne, nu mai pleacă!” Intenţia lui Gică este ca Ianis să se pună pe picioare jucând până în vară la Viitorul, pentru că îi lipsesc meciurile tari, de angajament. Gică Hagi speră ca Fiorentina să renunţe la ideea de a cere mai mulţi bani decât cele două milioane cât a costat Ianis şi să încheie mai repede această situaţie incertă, pentru ca fiul lui să se preocupe doar de pregătire. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri