Sport

Ianis Hagi a scăpat de Covid-19 și a revenit la antrenamente! Cand va juca din nou pentru Rangers

Mijlocașul român al echipei scoțiene Glasgow Rangers a fost forțat să ia o pauză de două săptămâni după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, dar a revenit la antrenamentele formației pregătită de Steven Gerrard.
21.09.2021 | 18:42
Ianis Hagi a scapat de Covid19 si a revenit la antrenamente Cand va juca din nou pentru Rangers
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a evoluat în doar două dintre cele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar, jucate de România la începutul acestei luni, absentând la partida din deplasare cu Macedonia (încheiată 0-0), după ce a fost depistat pozitiv la Covid-19.

Rezervă în Islanda (când a intrat în minutul 68 în locul lui Sorescu) și titular cu Liechtestein (înlocuit în minutul 80 de același Sorescu), Ianis a făcut deplasarea în Macedonia, însă a fost depistat pozitiv şi a intrat în izolare.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a scăpat de Covid-19 și a revenit la antrenamente: “Pare în formă”

Gary McAllister, antrenorul secund al celor de la Glasgow Rangers, a declarat, marţi, conform Football Scotland, că sunt șanse ca Ianis să evolueze miercuri, în meciul cu Livingstone, din cadrul sferturilor de finală ale Premier Sports Cup. Meciul are loc la Glasgow, pe Ibrox Park, și începe la ora 21:45 a României.

Ianis s-a întors la echipă și s-a antrenat normal. Pare în formă”, a declarat McAllister, care a mai precizat că Ryan Kent va lipsi la meciul cu Livingstone. De asemenea, sunt șanse să fie folosit și Nathan Patterson, care a reluat ședințele de pregătire după accidentarea la gleznă.

ADVERTISEMENT

Prea puține puncte în campionat: “Echipele care vin pe Ibrox se apără pe toată durata meciului”

Secundul lui Gerrard s-a referit și la situația din campionat, acolo unde echipa este lider cu 13 punte după 6 etape, cu unul mai mult decât ocupanta locului 2, Hibernian, și cu patru mai multe decât eterna rivală Celtic (aflată pe locul 6).

Trebuia să adunăm mai multe puncte în aceste prime etape, dar acum este important că suntem pe primul loc și la un pas de o semifinală de cupă. Echipele care vin pe Ibrox Park se apără pe aproape toată durata meciului și este foarte greu să le desfaci defensiva. Este foarte important că a revenit Ianis Hagi, care poate da pase senzaționale prin care poate pune pe picior greșit apărările echipelor adverse”, a declarat secundul lui Gerrard.

ADVERTISEMENT

Bucurie este și în rândul fanilor, cărora nu le-a picat prea bine remiza înregistrată în week-end, pe teren propriu, cu Motherwell (1-1). „Hagi aduce un plus de calitate jocului echipei noastre. Ne lipsește, iar absența lui ne-a afectat mai mult decât am fi crezut, pentru că este diferit”, au scris ei pe rețele de socializare.

În ceea ce privește lotul, Gary McAllister a făcut cunoscut că revenirea lui Ryan Jack se mai amână. Jucătorul s-a accidentat în luna februarie, a fost operat în august, dar „lucrează din greu pentru a ajunge la o formă fizică foarte bună”.

ADVERTISEMENT
Tags: