Sport

Ianis Hagi a vorbit despre transferul de la Viitorul! ”Mă voi gândi să plec din nou”

Ianis Hagi a vorbit despre transferul de la Viitorul Ma voi gandi sa plec din nou

Mijlocașul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a vorbit într-o conferință de presă susținută în cantonamentul din Turcia despre un posibil transfer în străinătate. Internaționalul român a salutat și aducerea brazilianului Eric de Oliveira, care a mai evoluat pentru formația lui Gică Hagi în toamna anului 2017.

”Sunt bucuros că s-a întors Eric, este un jucător foarte bune. Este deja adaptat, fizic trebuie să se pună puțin la punct. Știe că ne antrenăm mult și intens aici la Viitorul. Este problema antrenorului dacă putem juca împreună. Important e că ne simțim bine împreună și cu toții punem pe primul plan interesul echipe. L-am urmărit când juca la Viitorul și sunt sigur că va aduce calitate echipei”, a spus fiul ”Regelui”.

Ianis Hagi a vorbit despre transferul de la Viitorul: ”Mi-ar plăcea să joac la Galatasaray”

”Sunt aici, sunt fericit. Am luat decizia bună de a mă întoarce. În viitor mă voi gândi să plec din noi, dar acum sunt fericit la Viitorul. Este o onoare să vorbesc în fața presei din Turcia. Galatasaray este un club foarte mare cu pretenții uriașe și mi-ar face plăcere să joc acolo la un moment dat. Tata a făcut istorie acolo, dar eu sunt deocamdată aici. Știu câteva cuvinte în limba turcă, nu prea multe”, a mai spus Ianis Hagi despre un posibil transfer de la FC Viitorul.

Ianis Hagi, urmărit de Emmanuel Culio, șutează la poartă în meciul FC Viitorul - CFR Cluj
Ianis Hagi, urmărit de Emmanuel Culio, șutează la poartă în meciul FC Viitorul – CFR Cluj

”În 2019 obiectivul meu este să fiu din ce în ce mai bun. Cu echipa îmi doresc să câștig un trofeu. Nu contează că va fi titlul sau Cupa României. Important e că suntem sus și ne batem pentru trofee. Îmi doresc să-mi continui parcursul la echipa națională. Nu ne interesează ce spun alții, noi suntem fericiți că suntem acolo în ultimii ani și am și câștigat o dată titlul”, a încheiat Ianis Hagi.

Numărul 10 de la FC Viitorul a mai spus și duminică într-o conferință de presă că i-ar plăcea să joace la Galatasaray Istanbul. FANATIK a asistat la o discuție între patronul Craiovei, Mihai Rotaru, și oficialul Viitorului, Zoltan Iașko, cu privire la un posibil transfer al lui Ianis Hagi.