Fotbal intern

Ianis Hagi a vorbit despre un transfer în străinătate: ”Sunt pregătit şi pentru următorul pas”. VIDEO

12.04.2019 | 23:04
Ianis Hagi a vorbit despre un transfer in strainatate Sunt pregatit si pentru urmatorul pas VIDEO

Căpitanul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a vorbit despre un transfer în străinătate la finalul actualului sezon și a spus că este pregătit să facă următorul pas în carieră. Fiul lui Gheorghe Hagi a susținut o conferință de presă vineri, înaintea partidei cu U Craiova din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano.

Ianis Hagi a vorbit despre un transfer în străinătate: ” E normal să fie interes”

”E normal să fie interes după ce am avut evoluţii bune şi foarte bune la echipa de club. Tentaţii sunt. Sunt pregătit şi pentru următorul pas, sunt pregătit să ajung afară. Acum voi încerca să iau cea mai bună decizie, dar mereu am spus asta că după ce se va termina campionatul mă voi gândi şi la transferuri. Deocamdată sunt angrenat şi concentrat sută la sută pe ce am de făcut aici”, a fost cuvintele lui Ianis Hagi legat de un eventual transfer în străinătate.

”Suntem într-o pasă foarte bună, trebuie să profităm de ea. Putem să terminăm şi sezonul acesta cu un trofeu şi să ne îndeplinim şi obiectivul în playoff. Suntem aproape să le îndeplinim pe ambele, trebuie să rămânem concentraţi şi eu voi rămâne sută la sută concentrat pe ce am de făcut. Nu cred că se pune problema să îmi stea capul la alte chestii în afară de fotbal”, a mai afirmat căpitanul Viitorului.

Ianis Hagi în duel pentru balon cu Ciprian Deac în meciul FC Viitorul - CFR Cluj
Ianis Hagi în duel pentru balon cu Ciprian Deac în meciul FC Viitorul – CFR Cluj

Ianis Hagi e urmărit de formații din Champions League

Imediat după întâlnirea cu Astra Giurgiu, antrenorul formației FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că îi va fi greu să-l mai păstreze pe fiul său și în sezonul viitor: ”A cam început să vină lumea, să mă caute! Nu știu, să vedem! Acum pot spune că el este un decar adevărat care crește cu o mentalitate de lider. El ne-a calificat în play-off. E un jucător care luptă, care are calitate. Aurul României stă în tineri. Va fi greu să-l ținem pe Ianis și din vară”.

Directorul de scouting şi relaţii internaţionale al clubului constănțean, George Ogăraru, a confirmat interesul unor formații de Champions League pentru Ianis Hagi. E normal ca echipele din Champions League să vină și să-l urmărească. Pentru Ianis este important proiectul, să-l vadă cum îl vedem și noi, un jucător care poate să facă diferența în fotbalul mare pe viitor”

Tags: