Fotbal intern

Ianis Hagi, afectat de ratarea calificării la EURO: „Sunt foarte supărat. Am simțit că putem mai mult”

16.11.2019 | 00:04
Ianis Hagi afectat de ratarea calificarii la EURO Sunt foarte suparat Am simtit ca putem mai mult
ADVERTISEMENT

România a pierdut meciul cu Suedia și, în același timp, șansa de a se califica direct la Campionatul European din vara anului viitor. La finele jocului de pe Arena Națională, vizibil afectat, Ianis Hagi a declarat că toate speranțele sunt puse acum în barajul din Liga Națiunilor. iar calitatea din cadrul echipei naționale oferă speranțe că finalele din martie se pot câștiga.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 4.55 este cota pentru “X2” la meciul Spania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, afectat de înfrângerea cu Suedia

După 0-2 cu Suedia pe Arena Națională, Ianis Hagi, care a jucat în a doua repriză, recunoaște că dezamăgirea este starea de spirit ce a cuprins echipa națională, însă barajul pentru Liga Națiunilor păstrează vii speranțele de a participa la Campionatul European ce se va juca și în România. De asemenea, jucătorul lui Gent admite că a simțit că se putea scoate un rezultat pozitiv cu nordicii, dar ceva a lipsit.

Suntem dezamăgiți, normal, dar ce să facem? Așa a fost scrisă istoria în seara asta, sperăm în Liga Națiunilor, avem o șansă acolo și trebuie să profităm. Nu am reușit să obținem rezultatul pe care ni l-am dorit, este puțin enervant să-i vezi pe ei că se bucură acasă la noi, nu ne-am gândit la asta. Sperăm să terminăm calificările cum trebuie, să scoatem un rezultat pozitiv în Spania și apoi să ne gândim la barajul din martie. Am avut noroc, am depins de alții, trebuie să profităm de șansa asta, să găsim soluția perfectă pentru a ne califica.

ADVERTISEMENT

Am simțit că putem mai mult cu Suedia, avem calitate, simt că ne-a lipsit ceva, putem face diferența. Cu Norvegia am arătat că putem câștiga cu oricine. Sunt foarte supărat, mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. E normal ca ei să se bucure, e dreptul lor acum. Nu pot să vorbesc despre selecționer, mă depășesc lucrurile acestea. Indiferent de cine va veni pe bancă, sau dacă Mister va continua, trebuie să profităm de șansa din Liga Națiunilor. Puteam egala în Suedia, au fost mai multe detalii care au făcut diferența”, a declarat Ianis Hagi la ProX.

După ratarea calificării din grupa preliminară, România poate obține biletele pentru EURO în primăvara anului viitor, după barajul din Liga Națiunilor. „Tricolorii” își vor afla adversarii pe 22 noiembr ie.

ADVERTISEMENT