Sport

Ianis Hagi, antrenament intens în sala de forță pentru a reveni la Rangers. A făcut câteva exerciții cu mingea. Foto

Ianis Hagi, accidentat din luna ianuarie, s-a antrenat în sala de forță și a făcut câteva exerciții ușoare cu mingea în timpul antrenamentelor celor de la Rangers.
25.10.2022 | 22:50
Ianis Hagi antrenament intens in sala de forta pentru a reveni la Rangers A facut cateva exercitii cu mingea Foto
Ianis Hagi, pregătiri intense pentru a reveni pe gazon. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a revenit pe teren după o lungă perioadă în care a stat departe de gazon. Fotbalistul celor de la Rangers a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din sala de forță și de pe gazon, pregătindu-se intens pentru a reveni pe teren.

Ianis Hagi, pregătiri intense pentru a reveni la Rangers

Ianis Hagi s-a accidentat cumplit în luna ianuarie a acestui an, în timpul unu meci din Cupa Scoției, iar verdictul a fost unul groaznic, ruptură de ligamente.

ADVERTISEMENT

La 9 luni de la accidentare, Ianis Hagi a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care dezvăluie pregătirile intense pe care le face pentru a reveni pe gazon.

Îmbrăcat în echipamentul lui Rangers, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a făcut câteva exerciții ușoare cu balonul pe gazon și s-a antrenat în sala de forță.

ADVERTISEMENT
Ianis Hagi
Ianis Hagi, antrenament intens pentru a reveni pe teren. Sursă foto: Instagram – @ianishagi

Ianis Hagi Ianis Hagi Ianis Hagi Ianis Hagi

Ianis Hagi, mărturisiri despre cumplita accidentare: „Te afectează din punct de vedere mental”

Prezent la Ateneul Român, la tragerea la sorți a grupelor Euro U21 din 2023, Ianis Hagi a oferit un amplu interviu în care a vorbit atât despre naționala României, cât și despre accidentare. Fiul marelui fotbalist Gică Hagi a consemnat faptul că accidentarea l-a afectat și din punct de vedere mental.

„Sunt bine. Am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste nouă luni. Mulţi şi-au dat cu părerea unde nu ştiau. Accidentarea mea a fost foarte clară de la început. Toată lumea ştie că accidentarea mea este între 9 şi 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai devreme.

ADVERTISEMENT

S-a vorbit, s-a vorbit foarte mult şi nu îşi avea rostul. Eu sunt bine, încă nu am făcut 9 luni de la operaţie, sunt pe drumul cel bun. Nu este o operaţie pe termen scurt, ci pe termen lung. N-ai cum să fii mai bine de la o săptămână la alta. Este o accidentare fizică pe care trebuie să o accepţi.

Părerea mea este că este şi o accidentare care te afectează din punct de vedere mental. Sunt într-un loc foarte bun, sunt fericit, mă simt puternic. Nu mai am aşa mult până să îmi revin. Totul este bine, nu mai ascultaţi în stânga şi dreapta ce vorbeşte lumea”, au fost cuvintele lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi vrea să revină pe teren până în luna martie: „Este ţelul pe care mi l-am pus odată ce s-au pus grupele”

România va începe campania de calificare la Euro 2024 în luna martie. Ianis Hagi speră să revină pe teren până la debutul „tricolorilor” în grupele preliminare.

„Da, este idealul meu (n.r. revii în luna martie când încep preliminariile?). Este ţelul pe care mi l-am pus odată ce s-au pus grupele. Este clar că în mintea mea mă gândesc la asta. În plus şi la echipa de club, la care să fac cât mai bine şi să joc cât mai bine.

Normal, apoi pe merite, să fiu chemat la echipa naţională. Este o grupă de unde vrem să ne calificăm şi trebuie să ne calificăm. Asta ne dorim şi rămâne să demonstrăm asta”, a mai spus Ianis Hagi.

  • 7 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt. 
  • 15 goluri și 21 de pase decisive în 85 de partide sunt cifrele lui Ianis Hagi în tricoul lui Rangers. 
ADVERTISEMENT