Fotbal international

Bombă! Știrea momentului! Ziariștii de la Don Balon susțin că Ianis Hagi e dorit de Zinedine Zidane la Real Madrid! Video

08.04.2020 | 13:26
Bomba Stirea momentului Ziaristii de la Don Balon sustin ca Ianis Hagi e dorit de Zinedine Zidane la Real Madrid Video
ADVERTISEMENT

Presa sportivă spaniolă aruncă bomba în plină pandemie de coronavirus. Publicaţia Don Balon dezvăluie că Real Madrid intenţionează să deschidă negocierile cu clubul belgian Racing Genk în privinţa transferului în această vară a internaţionalului român Ianis Hagi!

Fiul ar urma tatălui exact la 30 de ani distanţă

Ceea ce ar însemna un arc peste timp în familia Hagi. Între 1990-92 tatăl lui Ianis, Gică Hagi, îmbrăca tricoul celei mai titrate echipe din Spania, jucând alături de nume imense la acea vreme, precum Fernando Hierro, Michel, Sanchis, Emilio Butragueno, Hugo Sanchez sau Robert Prosinecki, cu antrenori Leo Beenhakker sau Radomir Antic, ultimul recent plecat dintre noi.

ADVERTISEMENT

La exact 30 de ani distanţă Ianis Hagi ar putea urma legenda tatălui, jucătorul aflat acum sub formă de împrumut la Glasgow Rangers, fiind pe placul lui Zinedine Zidane, informează Don Balon.

Real Madrid vrea transferuri ieftine după criza coronavirus

Real Madrid continuă să ia în considerare diverse opțiuni pentru sezonul viitor. Transferurile miliardare au devenit practic imposibile odată cu criza economică cauzată de coronavirus în lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT

De aceea Florentino Perez i-a explicat lui Zinedine Zidane că nu va putea face decât un singur efort mai substanţial, probabil Paul Pogba, trebuind să se caute jucători tineri şi mai ieftini.

Zinedine Zidane îl place pe fiul lui Hagi

Clubul prezidat de Florentino Perez şi-a îndreptat privirea înspre Ianis Hagi, fiul legendarului jucător Gheorghe Hagi. Tânărul jucător este acum la Rangers. Sosirea sa pe Santiago Bernabeu ar fi o mișcare riscantă doar având în vedere vârsta sa fragedă – 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Pentru că altminteri Zinedine Zidane și-a dat acordul pentru încorporarea sa. Românul este un mijlocaș-atacant, cu un viitor promițător. În prezent, este deținut de belgianul Genk, în ciuda faptului că echipa scoțiană are o opțiune de cumpărare.

Poate juca foarte bine între linii

Ianis Hagi s-a făcut remarcat în cele trei meciuri jucate cu Rangers în Europa League. El a dat două goluri şi a oferit un assist remarcabil. Se remarcă prin marea sa inteligență pe teren și pentru faptul că este un jucător care loveşte perfect mingea cu ambele picioare.

ADVERTISEMENT

Poziția lui de mijlocaș – atacant ar putea extinde posibilitățile tactice ale lui Zinedine Zidane, începând să joace mai mult între linii, eliberând mai mult spaţiu pentru Karim Benzema.

10 milioane euro e suma pe care e dispusă să o plătească Real Madrid

Real Madrid este gata să plătească aproximativ 10 milioane de euro pentru tânărul fotbalist român. În 1990 transferul lui Gică Hagi de la Steaua la Real Madrid a făcut 4 milioane de dolari.

Încă nu se cunoaște dacă Zidane îl are în vedere direct pentru prima echipă sau dacă trebuie să treacă mai întâi pe la Real Castilla , unde antrenor e legendarul Raúl, fostul coleg al lui Gică,  urmând asemenea lui Vinicius, Rodrygo sau Reinier.

ADVERTISEMENT