Cele mai citite

Ianis ar putea ajunge în Turcia! Gică Hagi i-a pus o vorbă bună

Ianis Hagi are şanse mici de a prinde echipa la Fiorentina. Fiul lui Gică Hagi ar putea avea şansa de a-şi relansa cariera la echipa la care tatăl său a scris istorie.
17.12.2017 | 15:36
Ianis ar putea ajunge în Turcia! Gică Hagi i-a pus o vorbă bună

Ianis Hagi nu a bifat niciun minut pentru Fiorentina în actualul sezon din Serie A, iar oficialii clubului din Florenţa se gândesc să-l împrumute pentru a juca. Pescara a fost o variantă, însă Gică Hagi a anunţat că fiul său nu va juca în ligile secunde.

Presa din Turcia a scris duminică despre oportunitatea ca Ianis Hagi să ajungă la Galatasaray. Gică Hagi ar fi discutat cu oficialii liderului din Super Lig despre posibilitatea ca internaţionalul de tineret să fie împrumutat la formaţia de pe malul Bosforului.

Ianis Hagi, 48 de minute în Serie A

Ianis Hagi a jucat două meciuri în Serie A, ambele în sezonul trecut. Fotbalistul de 19 ani a bifat 48 de minute în prima ligă din Italia, iar în actuala stagiune a prins în câteva rânduri banca de rezerve.

Gică Hagi a evolaut cinci sezoane pentru Galatasaray, între 1996-2001. La formaţia de pe malul Bosforului, fostul internaţional român a câştigat zece trofee, Cupa UEFA fiind cel mai important dintre acestea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri