Cele mai citite

Ianis Hagi, aproape de un transfer! Ce scrie Corriere dello Sport

Ianis Hagi este aproape de o despărţire de Fiorentina. Gigi Becali a anunţat că îl doreşte, dar italienii scriu că tânărul mijlocaş va rămâne în Peninsulă.
16.11.2017 | 11:35
Ianis Hagi, aproape de un transfer! Ce scrie Corriere dello Sport

Corriere dello Sport scrie că Pescara îl doreşte insistent pe mijlocaşul român. Echipa evoluează în Serie B şi este antrenată de Zdenek Zeman, cel care l-a avut la comandă şi pe Dan Petrescu. 

Italienii notează că Zeman vrea că orice preţ să-l împrumute pe fiul lui Gică Hagi şi-l consideră pe acesta ”un jucător care poate face diferenţa, unul dintre cei mai tehnici tineri jucători”, a spus legendarul antrenor. 

Gigi Becali îl vrea la Steaua

Fiorentina este tentată să îl împrumute pe Ianis Hagi în Serie B pentru a avea jocuri în picioare, în condiţiile în care mijlocaşul român nu intră în planurile lui Stefano Pioli pentru actuala stagiune. Fiul luI Gică Hagi n-a jucat niciun minut în acest an în Serie A. 

Gigi Becali a declarat în urmă cu câteva zile că Ianis are mereu uşa deschisă la FCSB: “Ianis poate să vină la Steaua când vrea el. La orice oră, şi mâine. Ianis e cel mai talentat tânăr jucător după Coman. Dar el trebuie să pună şi forţă. Dacă vine la noi, îl băgăm la forţă. Să pună muşchi pe el” 

14 meciuri, 5 goluri şi 3 pase de gol are Ianis Hagi pentru Fiorentina Primavera
 
750.000 de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri