Fotbal intern

Ianis Hagi ar fi vrut să bată penalty-ul: “Se spune că cel care scoate nu e bine să bată! Dar mă bucur pentru George”

18.06.2019 | 22:05
Ianis Hagi ar fi vrut sa bata penaltyul Se spune ca cel care scoate nu e bine sa bata Dar ma bucur pentru George

România a spulberat Croația în primul meci de la Euro U 21, scor 4-1. “Tricolorii” au reușit un meci aproape perfect, cu un debut fuliminant, în care scorul era 2-0 după doar 15 minute. George Pușcaș a deschis scorul din penalty, Ianis l-a majorat după 3 minute cu un șut din interiorul careului. Băluță și Adrian Petre au stabilit scorul final. 

Ianis Hagi ar fi vrut să bată penalty-ul: “Nu poți să joci o repriză în fotbalul mare! Am jucat 90 de minute”

Ianis Hagi a declarat după meci că România are o forță ofensivă redutabilă și recunoaște că și-ar fi dorit să bată el penalty-ul din care Pușcaș a deschis scorul: “Mă așteptam la forța atacului nostru. Avem jucători de calitate în față și în apărare știam că mereu ne facem treaba. Am luat cele mai puține goluri dintre toate echipele. Suntem la mâna noastră, am avut forță, am jucat bine. 90 de minute ni s-a spus să jucăm.

Nu poți să joci o repriză în fotbalul mare. Nu știi cum se întoarce meciul. Ne bucurăm că am început foarte bine. Am fost la mâna noastră, am avut un joc constant, am știut să stăm la jumătate, am avut un joc colectiv extraordinar. Apoi, normal, jucătorii fac diferența. George era primul pe listă la penalty. Se mai spune prin fotbal că cel care scoate penalty-ul nu este bine să bată.

Mă bucur pentru el. Acesta este rolul echipei, să ducem mingea în fața porții. La penalty am văzut faza. Știam că se va da și nu am mers să bat cornerul. Mergeam spre careu”, a declarat Ianis Hagi la TVR.

Ianis Hagi ar fi vrut să bată penalty-ul: "Se spune că cel care scoate nu e bine să bată! Dar mă bucur pentru George"
Ianis Hagi ar fi vrut să bată penalty-ul: “Se spune că cel care scoate nu e bine să bată! Dar mă bucur pentru George”

George Pușcaș: “A fost incredibil de cald! Mă simt obosit”

George Pușcaș a declarat după meci că a fost un consum fizic extraordinar și un mare aport în acest rezultat l-au avut și fanii: “A fost incredibil de cald, mă bucur că am reușit să ne gestionăm bine. Mă simt obosit. Prima repriză a fost destul de dificilă, dar în a doua repriză am jucat foarte bine. Este un rezultat mare, un rezultat istoric pentru că este prima victorie a României la Campionatul European. Nu vreau să ne oprim aici. Le mulțumim fanilor care au fost prezenți astăzi și ne-au dat o mare mână de ajutor”, a zis Pușcaș la TVR.

România joacă următorul meci vineri, de la ora 19:30 împotriva Angliei. “Tricolorii” încep să viseze deja la semifinale, dar mai sunt două meciuri de foc în această grupă și doar prima clasată are asigurată prezența în semifinale. Ultimul meci al grupei va avea loc împotriva Franței, luni, de la ora 22:00.