Fotbal international

Ianis Hagi ar putea reveni în Italia. Lazio, interesată de mijlocașul român

24.03.2020 | 22:03
Ianis Hagi ar putea reveni in Italia Lazio interesata de mijlocasul roman
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi ar fi aproape de o revenire în Serie A, acolo unde dorit de Lazio, formație aflată pe locul secund, la un punct de liderul Juventus.

Ianis Hagi ar putea reveni în Italia

Ianis Hagi este aproape de o revenire în Italia, la doi ani de la despărțirea de Fiorentina.

Publicația italiană Corriere dello Sport anunță că Lazio, surpriza plăcută a acestui sezon de Serie A, ar fi interesată de transferul mijlocașului român de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost transferat la începutul acestui sezon de Genk, de la Viitorul, pentru 4.000.000 de euro, dar nu a reușit să convingă în tricoul campioanei Belgiei.

După șase luni la Genk în care a bifat 19 prezențe, Ianis Hagi a fost cedat în perioada de mercato din inter-sezon, sub formă de împrumut, la Rangers.

ADVERTISEMENT

Pentru echipa antrenată de Steven Gerrard, internaționalul român a evoluat în 11 partide, reușind să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive.

  • 21 de ani are Ianis Hagi

Transferul lui Ianis Hagi ar costa 5.000.000 de euro

În contractul încheiat de Rangers cu Genk, pentru împrumutul lui Ianis Hagi, a fost stipulată și o clauză de cumpărare definitivă la sfârșitul sezonului, pentru o sumă ce s-ar ridica la 5.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Suma pentru un eventual transfer al lui Ianis Hagi nu ar fi o problemă pentru oficialii lui Lazio, iar un mare plus pentru revenirea internaționalului român în Serie A este tehnicianul capitolinilor, Simone Inzaghi, care îi apreciază tehnicitatea.

În acest sezon de Serie A, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus după 26 de etape, Lazio ocupă locul doi în prima ligă din Italia, cu 62 de puncte, la o singură lungime în spatele liderului Juventus.

ADVERTISEMENT
  • 5.000.000 de euro ar costa transferul definitiv al lui Ianis Hagi, la începutul sezonului viitor