Sport
notix pixel id

Ianis Hagi are Scoția la picioare. Ce note a primit românul după golul marcat în Europa League

Mijlocașul român Ianis Hagi a avut, din nou, o contribuție desivică pentru Glasgow Rangers, marcând golul prin care echipa scoțiană a obținut un punct din deplasarea de la Brondby, scorul final fiind 1-1.
04.11.2021 | 23:57
Ianis Hagi are Scotia la picioare Ce note a primit romanul dupa golul marcat in Europa League
Golul lui Ianis Hagi ține pe Glasgow în cărțile calificării
ADVERTISEMENT

În acest moment, liderul Grupei A este echipa franceză Lyon, cu 12p, și nu poate fi detronată. Următoarele două poziții sunt ocupate de Sparta Praga și Rangers, ambele cu 4p, urmate de Brondby 1p. Rangers mai are de jucat acasă cu Sparta (pe 25 noiembrie) și în deplasare cu Lyon (9 decembrie).

Ianis Hagi a fost remarcatul presei scoțiene

Datorită golului pe care l-a marcat în minutul 77, la 21 de minute după ce a fost trimis în teren de antrenorul Steven Gerrard în locul lui Arfield, Ianis Hagi a fost remarcatul presei scoțiene. El a primit o pasă la marginea careului mare și a înscris cu un șut la colțul lung.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii au apreciat efortul făcut de internaționalul român și i-au dat una dintre cele mai mari note primite de elevii lui Steven Gerrard.

Concret, cei de la Football Scotland l-au notat cu 7, scriind că Ianis și-a luat rolul foarte bine în serios din momentul în care a intrat pe teren. De asemenea, Herald Scotland i-a dat tot nota 7, lăudând înțelepciunea de care a dat dovadă.

ADVERTISEMENT

Nota 7 pe linie de la toate publicațiile scoțiene

O parte din tripla modificare făcută de Steven Gerrard care a schimbat jocul pentru Rangers. Înțelept când a avut mingea, Ianis și-a arătat clasa profitând de șansa de a egala cu o finalizare stelară”, au menționat jurnaliștii scoțieni.

Ianis Hagi a primit aceeași notă și de la cei de la site-ul ibroxnoise.co.uk. În plus, aceștia au notat că românul a dat un „gol magic și a avut impactul pe care și l-a dorit în meci”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi declară că Rangers și-a propus să câștige

La finalul partidei, jucătorul român a făcut unele declarații controversate, atacându-și voalat coechipierii. „Am venit să câștigăm și nu am câștigat. Europa League este o competiție grea, dar ne-am dorit să câștigăm.

Ca de obicei, mi s-a cerut să intru, să încerc să aduc mingea în careu, ce trebuie să facă un număr 10. Mentalitatea noastră ar fi trebuit să fie mai bună de la început. Suntem Rangers și trebuie să venim aici să încercăm să câștigăm, nu să așteptăm a doua repriză să ieșim și să atacăm.

ADVERTISEMENT

Măcar am luat acel punct și acum trebuie să câștigăm ultimele două jocuri pentru a fi în runda următoare. Ne-am dorit să fim într-o poziție mai bună la meciul cu Sparta Praga, dar trebuie să câștigăm meciul de pe Ibrox.

ADVERTISEMENT

Știm că fanii vor fi alături de noi și ne vor împinge de la spate. Trebuie să livrăm rezultate. Când ieșim pe teren, trebuie să avem mentalitatea de a câștiga.

Nu trebuie să așteptăm ca adversarii să înscrie și abia apoi să forțăm pentru a câștiga. De acum înainte, sper să înscriem primii”, a declarat Ianis Hagi la finalul meciului disputat de Rangers la Brondby.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT