Sport

Ianis Hagi are Scoția la picioare. Clipul care a devenit viral în prima oră de la publicare. Video

Ianis Hagi a devenit un adevărat star în Scoția. Golul reușit în poarta Germaniei a strâns mii de like-uri în prima oră de la publicare.
12.10.2021 | 14:36
Ianis Hagi are Scotia la picioare Clipul care a devenit viral in prima ora de la publicare Video
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi are toți suporterii lui Rangers la picioare după golul fabulos înscris în poarta Germaniei. Stau mărturie miile de like-uri cu care aceștia i-au răsplătit reușita în doar 60 de minute de la publicarea videoclipului.

Și asta nu e tot. Datorită evoluțiilor din ultima perioadă, oficialii Borussiei Dortmund îl văd drept înlocuitorul ideal al starului Marco Reus – ajuns acum la 32 de ani – și intenționează, pe cale de consecință, să intensifice tratativele pentru transferul său. Nu vor avea, însă, o misiune deloc ușoară, dat fiind faptul că și Jose Mourinho a pus ochii pe internaționalul român.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi i-a cucerit pe scoțieni cu golul înscris în poarta Germaniei

Servit excelent de Nicolae Stanciu, Ianis Hagi a luat acțiunea pe cont propriu, l-a ridiculizat pe Rudiger – fundașul actualei deținătoare a Ligii Campionilor, Chelsea – și a înscris în poarta lui ter Stegen, printr-o execuție de senzație.

Era minutul 9 al partidei din preliminariile CM 2022, iar România trecea deja în avantaj, spre bucuria celor peste 800 de suporteri prezenți în tribunele cochetei arene din Hamburg. Și nu doar a lor, căci videoclipul cu pricina a adunat nu mai puțin de 2.000 de like-uri în prima oră de la publicare.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund, pe urmele „Prințului”: „M-au întrebat dacă îl vrea Mourinho la Roma”

De asemenea, acest gol ar putea avea un impact uriaș asupra carierei lui Ianis Hagi. Potrivit fostului mare internațional român, Marcel Răducanu, Borussia Dortmund s-a interesat deja de situația mijlocașului și ar putea demara negocierile cu Rangers în vederea unui transfer.

M-au întrebat de 4-5 cinci jucători. De portar în primul rând. Le-am zis de Niță, de Chiricheș că e liderul echipei, e căpitan și joacă de atâția ani. Nu mai e chiar așa de rapid, dar are multă experiență, are intuiție, vede jocul bine, urcă în atac și pasează bine.

ADVERTISEMENT

M-au întrebat de Stanciu, că marchează mai toate golurile, și de Hagi, bineînțeles, despre faptul că îl vrea Mourinho la AS Roma. Sper să fie așa.

E important că joacă acolo la Rangers, iar Steven Gerrard îl apreciază foarte mult și ține la el. Să joace meci de meci, să demonstreze că poate juca la o echipă importantă din Anglia sau Italia.

ADVERTISEMENT

Părerea mea e că el suferă din cauza numelui. Dacă era altcineva, poate ar fi fost mult mai ușor pentru el. E un băiat inteligent, care știe ce vrea în viață și sunt sigur că poate să înainteze și să ajungă un fotbalist valoros.

Nu să ajungă la nivelul lui taică-su, dar poate să ajungă fotbalist. Are doar 22 de ani și mai are 15 ani la dispoziție. Să joace și la națională cum o face la echipa de club. Apoi să prindă un transfer la o echipă importantă și acolo să crească mult și să dovedească că are într-adevăr valoare”, a mărturisit acesta, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT