Fotbal international

Ianis Hagi are Scoția la picioare după ultimul gol pentru Rangers: ”E dinamită!”

21.02.2021 | 21:25
Ianis Hagi are Scotia la picioare dupa ultimul gol pentru Rangers E dinamita
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi are Scoția la picioare după ultimul gol marcat pentru Rangers în partida cu Dundee United, scor 4-1, care le-a adus oficial ”albaștrilor” revenirea în Champions League.

În minutul 35, internaționalul român a deschis scorul după ce s-a plasat foarte bine în fața porții adverse și a reușit să-l păcălească pe portar cu o deviere fină la șutul lui Joe Aribo.

ADVERTISEMENT

Cu acest succes, Rangers a ajuns la 82 de puncte din 30 de meciuri, în timp ce următoarea clasată, Celtic, are 64 de puncte din 29 de meciuri. În acest condiții trupa lui Steven Gerrard se află la doar trei victorii de al 55-lea titlu din istorie

Ultimul gol pentru Rangers i-au adus elogii în Scoția lui Ianis Hagi

Prestația pe care a avut-o Ianis Hagi la meciul pe care Rangers l-a câștigat extrem de convingător i-a adus numai laude în Scoția, fanii find încântați de calitatea internaționalului român.

ADVERTISEMENT

”Aduce atât de mult echipei, între liniile de atac”, a scris un fan al liderului campionatului Scoției, în timp ce altul a notat: ”E dinamită! Avem un star pe partea dreaptă”.

”Golurile lui Ianis Hagi şi Ryan Kent din prima repriză au liniştit-o pe Dundee. Ianis a arătat multă prezență de spirit ca să devieze un șut al lui Aribo”, a scris Glasgow Times despre reușita românului, iar The Scottish Sun a notat: ”Hagi a fost pe fază și a produs o atingere inteligentă, care l-a învins pe portarul lui United”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a luat nota 7 în publicația Glasgow Live, pentru prestația sa din meciul cu Dundee United. ”A marcat un gol cu puțină șansă și a muncit din greu pe partea dreaptă a atacului”, scriu jurnaliștii de la sursa citată.

Cele mai mari note le-au primit Aribo și Goldson, ambii 8. În The Scottish Sun, fiul ”Regelui” a luat nota 6, la fel ca partenerii săi din linia ofensivă, Morelos și Kent. Aribo și Balogun au primit 8, cele mai mari note de la echipa lui Gerrard.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi are patru golui și nouă pase decise în acest sezon din campionatul Scoției. Internaționalul român a reușit 18 driblinguri, are 62 de atingeri ale balonului pe meci și o acuratețe a paselor de 80%.

ADVERTISEMENT